Surprize în Trăistuţa fermecată..

O surpriză plăcută atât pentru tine sau pentru cei dragi ,un concept nou şi interesant o are ultima „fiţă” în domeniul produselor româneşti Trăistuţa Fermecată.
Delicat ca o floare acest săculeţ ascunde în fiecare lună  cinci produse româneşti de calitate , foarte interesante şi de folosinţă oricărei doamne/domnişoare .

Surpriza săculeţului va fi diferită în fiecare lună şi asta va spori interesul şi curiozitatea noastră ,iar preţul este doar de 30 Ron pentru 5 produse .
Luna decembrie a fost motiv de lansare a acestei surprize de bun augur aş zice , şi ar fi minunat dacă la aniversarea de un an al acestei trăistuţe fermecate să avem o surpriză de proporţii mai mari.
Magazinul online Dacic Cool ne-a obişnuit de fiecare dată cu produse noi ,de calitate mai ales că promovează produsele autohtone româneşti. 
În această lună am avut de descoperit pentru prima dată ce ascunde trăistuţa ,curiozitatea mea era la maxim de când mi-a ajuns coletul .

În săculeţ am găsit :Crema de mâini Alexandra ,Gel anticelulitic Supliform ,Gel contur ochi ,Ulei decătină,Ulei de peşte .
Noutate pentru mine a fost crema de mâini ,restul le folosesc cu drag de câteva luni şi chiar sunt mulţumită de efectele benefice asupra organismului meu.
M-am bucurat ca un copil la vederea lor , sunt exact pentru nevoile mele şi le voi folosi cu plăcere.
Chiar a fost o surpriză plăcută să descopăr minunăţiile din trăistuţa fermecată ,asta îmi aduce aminte cât de important este impactul unei surprize făcută din inimă .
Şi brusc m-am aruncat în amintirile din copilărie când aşteptam cu sufletul la gură venirea Moşului. Eram patru copii la părinţi şi pe vremea aceea era cam greu să faci faţă la toţi . Din puţinul avut „Moşul” pregătea săculeţi (nu ca trăistuţa fermecată..hehe ) fiecare avea numele scris pe el : „Pentru Mărioara(eu) ” , „Pentru Elena”  etc etc şi dimineaţa îi găseam sub bradul modest .Fiecare din noi scotoceam în săculeţi să vedem ce ne-a adus moşul şi mare era surpriza când descopeream pe rând că aveam câte un bileţel cu sfaturi de la moşu” pentru anul ce va urma .
Ehh plăcute vremuri , ne bucuram şi pentru două portocale sau un pumn de nuci . Era totuşi un cadou..iar noi eram fericiţi cu ce primeam .
Aşa şi cu trăistuţa fermecată , o surpriză binevenită oricând chiar şi pentru cei mai mofturoşi din fire .
Sunt curioasă ce părere aveţi voi despre această trăistuţă şi care a fost cea mai frumoasă amintire despre o surpriză . Care a fost impactul asupra voastră? …    

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...