CONCURS SCINTILLA SILK .RO

 Bună ziua dragele mele, vă spuneam zilele trecute că am o surpriză pentru voi şi anume un concurs foarte frumos care va avea la final 3 câştigătoare/câştigători.
Am o colaborare foarte frumoasă cu ScintillaSilk.ro ,un magazin online cu produse cosmetice şi a fost creat special din pasiune pentru tot ce este natural ,vegetal şi pur pentru voi dragele mele.
Ce spun ei pe pagina lor oficială :
”  Scintillasilk.ro este un magazin cu produse 100% naturale vegetale. Din pasiunea noastră de a crea cele mai frumoase produse handmade s-a născut ideea de a vă oferi produse de calitate precum: uleiuri şi unturi vegetale exotice, uleiuri esenţiale, ape florale. Veţi găsi  o gama largă de ingrediente cosmetice care pot fi utilizate în procesul vostru de creaţie a minunatelor cosmetice handmade, dar şi ca atare, dacă doriţi să simţiţi din plin beneficiile fiecărui produs in parte.Dacă aţi ajuns în magazinul nostru înseamnă că sunteţi în căutarea produselor de cea mai bună calitate, la preţurile cele mai convenabile. Scintilla Silk este magazinul pe care îl căutaţi. Vă oferim următoarea gamă de produse:
 Unturi şi uleiuri (inclusiv macerate), pentru uz ca atare sau în preparatele cosmetice: ulei de argan, cocos, neem, migdale, ricin, monoi, palmier, avocado etc.


 Uleiuri esenţiale 100% pure, pentru a oferi un miros delicat preparatelor obţinute: ulei esenţial de vetiver, lamâie, beragmot, lavandă, portocale dulci, pin, rozarin etc
 Ape florale (obţinute prin distilare): pentru ingrijirea profundă a tenului sau a delectarii simţurilor dvs.: apa florală de trandafir, mentă şi lavandă.

Toate comenzile peste 60 lei beneficiază de transport gratuit prin Poşta Română şi cele peste 150 lei de transport gratuit prin curier! (citiţi informaţii suplimentare în rubrica Livrare) .”
Şi acum să trecem la concursul nostru , deci cum am spus vom avea 3 premii :

Premiul 1  este format din Săpun Cool Water  şi 50ml Ulei de Macadamia  PLUS o pereche de CERCEI HANDMADE făcuţi de mine.

Premiul 2 şi Premiul 3 este format din Săpun See Breeze cu sare marină PLUS câte o pereche de CERCEI HANDMADE pentru fiecare din cele două premii.
REGULI ( CITIŢI CU ATENŢIE ŞI RESPECTAŢI REGULILE PENTRU CA ÎNSCRIEREA VOASTRĂ SĂ FIE VALIDĂ ):

1.Să mă urmăriţi prin GFC !
2. LIKE PAGINII FB A SPONSORULUI SCINTILLA SILK  ŞI PAGINII MELE
3. INTRĂ PE PAGINA de SITE SCINTILLA SILK  şi ALEGE un PRODUS care ai dori să îl ai. ARGUMENTEAZĂ ALEGEREA FĂCUTĂ! 
4. SHARE ACESTUI CONCURS PE PAGINA TA DE FB (SHARE PUBLIC să îl pot vedea ) !

Pentru participare lasă comentariu cu toţi paşii parcurşi ( nume GFC , like sponsor plus pag mea ,link cu produsul ales plus argumentul tău şi linkul cu care faci dovada că ai dat share acestui concurs ) !!
Durata concursului : 31 IANUARIE 2013 – 20 FEBRUARIE 2013 !
Pe data de 21 februarie vom alege 3 caştigătoare/câştigători cu ajutorul random.org . 
Încă o dată vă repet ,citiţi cu atenţie regulile şi respectaţi-le ,verificăm înscrierile ! SUCCES TUTUROR!!

UPDATE CASTIGATOARE SCINTILLA SILK –CLICk AICI

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...