Beauty&The Beast – Serial-Impresii

 beauty and the beast serial

Bună dragile mele! Ieri eram într-o stare mai de plictiseală cronică şi cum nu prea aveam chef de nimic m-am hotărât să caut un film bun. Prin căutările mele am găsit un serial şi mi-am zis „hai să vedem ce mănâncă ăştia”. Genul filmului : dramă, literatură științifico-fantastică, fantezie, thriller, suspans.

Inspirat după seria cu acelaşi nume din 1987, Beauty&The Beast a avut premiera anul trecut prin octombrie. O poveste modernă a basmului „Frumoasa şi Bestia”, acest serial se foloseşte de experimentele militare pentru a crea o bestie umană. Şi cine interpretează bestia? Un păpuşel numit Jay Ryan alias Vincent Keller în serial.

Jay Ryan

Cam aşa arată bestia când este cuminte şi nu se dezlănţuie fiara din el. Păi cum să nu îl placi când arată aşa? Uită-te la el ce privire are, nici nu zici că ar avea ceva de ascuns. Bestia de Vincent îşi ascunde existenţa din cauza unor experimente militare pe care el le-a trăit în momentul în care s-a înrolat în armată. Ceva din acest experiment a mers prost, iar toţi participanţii la acest experiment au fost exterminaţi rând pe rând… dar nu şi el. Considerat de restul lumii decedat, este nevoit să se ascundă până ce un prieten de al lui care i-a stat mereu alături, va găsi un antidot pentru a reveni la normal.

Catherine Chandler alias Kristin Kreuk o joacă pe frumuşica din poveste. Acţiunea serialului începe în momentul când Catherine este martoră la uciderea mamei ei, iar în momentul când este pe punctul de a o urma pe mama ei în cele sfinte, ea este salvată de o creatură misterioasă. Mai târziu peste 9 ani, Catherine devine o femeie puternică, o detectivă apreciată de colegii ei. Pe măsură ce urmăreşti episoadele pline de acţiune, vei descoperi cât de complicată poate fi viaţa uneori. Catherine va fi surprinsă să afle că creatura misterioasă care a salvat-o din ghiarele morţii este chiar Vincent. Cu toate că va fi pusă la curent cu transformarea lui Vincent, ea este hotărâtă să îi apere identitatea în schimbul unor informaţii legate de moartea mamei sale. Şi de aici începe balamucul…

Furie, crime misterioase, Catherine salvată de enşpe mii de ori de „bestia” cu chip de om, schimburi de priviri între cei doi de ţi-se ridică părul măciucă. Ăştia doi se plac, dar ţin ascunsă relaţia…pentru că aşa e în filme, nu? Cumva scenariul a fost scris să te ţină în suspans.
Am văzut doar 10 episoade şi recunosc că această ecranizare modernă mi-a plăcut enorm. Sper să văd tot serialul până la capăt şi să nu am cumva surpriza să anuleze serialul. Ar fi păcat, zic eu! Dacă voi nu l-aţi văzut vă recomand să-l vizionaţi. E SUPERB! Sau poate îmbătrânesc eu prea repede şi o iau prin vişini ca de obicei sau fur curent mai mult decât e necesar. Aştept părerile voastre după ce îl vedeţi, vă pupicesc!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...