Cu Singer..un vis din copilărie sau realitate?

De mică îmi petreceam timpul croind hăinuţe colorate păpuşilor şi îmi imaginam că sunt un Coco Chanel în miniatură . O vedeam pe mama pe atunci era casnică şi mai scotea şi ea un bănuţ cinstit trăgând la maşina de cusut Ileana .Băgăcioasă din fire mereu o zăpăceam pe mama cerşind o bucată de material ,mai cu lacrimi şi răcnete de se auzea în tot blocul săraca mama nu o scotea la capăt cu mine şi trebuia să îmi facă pe plac.
Când nu era acasă ,îmi băgam şi eu nasul prin maşina de cusut „cea fermecată ” cum îi spuneam eu şi pedalam de zor exact cum văzusem la mama .
Cum era de aşteptat mereu se întâmpla să umblu pe unde nu trebuie şi îi stricam câte ceva,apoi o priveam pe biata mama cum se chiunuie să repare ba suveica ,ba pedala …Niciodată nu o să pot uita privirea ei plină de supărare că nu poate termina o comandă.
La acea vreme nu prea înţelegeam eu prea multe ,eram prea mică să îmi pot da seama cât de importantă era acea maşină de cusut. Acuma ştiu…era o sursă de venit pentru cei patru copii care i-a adus pe lume cu drag.
Anii au trecut ,dar şi acum mama îşi coase orice la vechea ei „prietenă” Ileana. A rezistat săracuţa de-alungul timpului şi niciodată nu a dezamăgit-o. Mai trebuie unsă pe ici pe colo dar merge strună şi la nevoie îşi face treaba conştincioasă.
Peste câteva zile va fi ziua mamei mele şi mă gândeam să îi fac o mică surpriză. Aşa că am purces să caut un magazin de electrocasnice ,unde aş putea găsi cadoul perfect pentru ea.
Şi cel mai bine mă gândeam eu să îi cumpăr o maşină de cusut Singer de ultimă generaţie.Tehnologia a avansat foarte mult ,aşa că un nou model cu mai multe opţiuni performante iar lumina mamei mele orele petrecute cu drag în faţa „făbricuţei” de modele.
Renumita firmă Singer  îşi duce tradiţia mai departe cu produse de calitate care niciodată nu au dezamăgit.
Descrirea lor oficială îţi dă siguranţa că alegerea ta este cea mai bună şi rezultatele muncii sau pasiunii tale vor fi pe măsură :
Un lider incontestabil pe piaţă,  cu o tradiţie de peste 160 de ani de la producerea primei maşini de cusut, Singer continua să ne susţină în materializarea ideilor ambiţioase şi în pasiunea pentru frumos.
Cu o vastă varietate de maşini de cusut, special pentru a satisfice toate gusturile şi nevoile, Singer îşi pune amprenta cu profesionalism pe ţinute aproape perfecte, cu simetrii impecabile şi tipare curate, indiferent dacă au 7 sau peste  24 de programe de bază, că sunt manuale sau  adevărate gadget-uri.
Maşinile de cusut devin astfel un ajutor de necontestat în a-ţi descoperi propriul stil, chiar o extensie a personalităţii, ce împleteşte pasiunea, dragostea de modă şi dorinţa de a te regăsi prin… cusături fine şi precise.
Evadează din cotidian, fii în fiecare zi fermacatoare, în fiecare zi altfel … prin curaj şi viziune, reinventeaza-te! Oferă-ţi luxul unei pasiuni cu tradiţie şi a unui look original… al tău!

Pasiune,tradiţie şi originalitate exact ceea ce caut ,nu?
Ofertele şi promoţiile sunt numeroase ,dar eu m-am oprit la o minunăţie de maşină de cusut Singer Talent 3321.
Cu super funcţii şi accesorii utile talentata maşină de cusut satisface toate gusturile şi nevoile creatorilor micilor articole vestimentare sau produselor unicat handmade.
Cu siguranţă va fi o surpriză care îi va lumină chipul şi parcă o văd chicotind ca un copilaş care şi-a primit în dar jucăria favorită .
Mie dor de copilăria mea în care mă amuzam şi cochetam cu creaţia vestimentară a păpuşilor,dar privind-o pe mama zâmbesc şi privesc înainte .Poate cu noua maşină de cusut o să îmi încerc şi eu talentul nedescoperit încă ,doar un pic de curaj îmi trebuie şi multă imaginaţie..şi credeţi-mă că de imaginaţie nu prea duc lipsă. Parcă mă şi vad la o primă prezentare vestimentară  ,iar pe un afiş mare scris frumos ” Colecţia Aguritza Primăvară-Vară 20….” Off da ce vise am..să mai dorm un pic..poate că visele devin realitate până la urmă…

*Articol participant la SpringSuperBlog 2013!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...