Susţine brandul românesc-CONCURS!

Bună dragele mele ,astăzi revin în forţă ca de obicei prin promovarea produselor româneşti.Ştiţi foarte bine că în multe articole am făcut acest lucru şi m-am bucurat de feedback-ul vostru mereu.Câte dintre voi aţi folosit produse Gerocossen? Nu sunt minunate?
GEROCOSSEN oferă consumatorilor linii complete de produse pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea tenului şi parului, în formule unice, cu principii active naturale extrase din plante, flori şi cereale, cunoscute pentru proprietăţile lor miraculoase în cosmetică, în asociere cu ingrediente cosmetice moderne, cu proprietăţi deosebite de îngrijire şi înfrumuseţare.Noua linie GEROCOSSEN MELCFORT realizată pe bază de extract de melc (Poly-Helixan), extras din secreţia melcului „Helix Aspersa”, conţine un „cocktail” de substanţe active pure şi concentrate (colagen, elastina, alantoină, aminoacizi, proteine, vitamine şi mucopolizaharide), cu efecte benefice asupra pielii:
– Exfoliant uşor ” îndepartează celulele moarte de la suprafaţa pielii şi stimulează reînnoirea celulară;
– Antiseptic ” previne formarea infecţiilor;
– Regenerant şi cicatrizant ” favorizează proliferarea celulară şi vindecă rănile;
– Stimulează sinteza colagenului şi a elastinei şi îmbunătățeşte structura epidermei;
– Antioxidant ” protejează împotriva radicalilor liberi şi a radiaţiilor UV.
Poate fi folosit cu succes pentru a estompa acneea, cicatricele şi ridurile pentru orice tip de ten.Pielea devine mai netedă, mai fină, îsi recapătă elasticitatea şi tonusul.
Aşa că dragele mele vă invit la concurs pentru a câştiga această cremă minunată .Vă rog să respectaţi toate regulile pentru ca participarea voastră să fie validă.Perioada concursului este începând de azi până pe 16 aprilie 2013,urmând ca pe 17 aprilie(prin random.org) să aflăm fericita câştigătoare a cremei Gerocissen Melcfort.
Înainte de a pune regulile vreau să ştiţi că aş dori din partea câştigătoarei să am un mic feedback în privinţa untilizării acestei creme. După 3 săptămâni de utilizare să zicem ,cea care va câştiga această cremă să scrie câteva rânduri cu impresiile ei pozitive sau nu iar eu voi face o postare separată în care doamna sau domnişoara va fi invitata mea.
REGULI :
1.Să mă urmăriţi prin GFC şi abonare email (verific ) .
2.LIKE şi SHARE paginii  BRANDER  pe pagina voastră de facebook .( share-ul să fie public să îl pot vedea la verificare )
3.Share acestui concurs pe pagina voastră de facebook(share-ul să fie public să îl pot vedea la verificare ).
4. Lasă un comentariu cu pasii urmaţi pentru regulile de mai sus şi apoi spune-ne ce produse Gerocossen ai folosit sau ce ai vrea să foloseşti sau opţional care au fost impresiile voastre . 
Aştept înscrierile voastre cu drag ,succes fetele!
UPDATE CASTIGATOARE :Imi cer scuze pentru calitatea pozelor,calculatorul meu nu merge asa ca am facut extragerea de pe altul care merge super groaznic! 

 Au fost 48 de comentarii ,iar random a ales numarul 42 si anume pe doamna/domnisoara FLORY IOANA(fb) .FELICITARI DRAGA MEA!Astept datele tale in privat la email marya_aguritza@yahoo.com.

Multumesc tuturor celor care ma urmaresc,succes pe viitor ca vor mai urma concursuri!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...