Review Săpunuri HandMade by Kabea…

Bună ziua dragele mele, ştiu că este duminică dar nu mă puteam abţine să nu scriu nimic.Astăzi vreau să vă spun părerea mea despre două săpunele realizate cu drag de Beatrice alias Kabea. Sper că şi voi o cunoaşteţi sau poate că chiar şi voi aţi folosit câte ceva din produsele minunate pe care ea le realizează cu drag.
Deocamdată aceste săpunele nu mai sunt pe stoc dar Kabea le va face imediat ce va avea în stoc ingredientele minune şi cu siguranţă va onora comenzile viitoare.Acum ceva timp am mai făcut un review cu alte două produse marca Kabea şi era vorba de un balsam de păr şi un săpunel.
Primul săpunel de care pot să spun că sunt tare îndrăgostită este „Săpun cu iaurt-Yogurt/Raspberry” .

Descrierea oficială:
Acest săpun curaţă blând cu o spumă fină şi densă, hidratează şi catifelează datorită iaurtului care aplicat pe piele are rolul de a curăţa şi hidrata, poate fi folosit pentru orice tip de ten, fiind bogat în acid lactic, benefic şi în cazul pielii mature.
Săpunul are o aromă îmbietoare de zmeură, dulceeee, ceea ce face că spălatul să fie o plăcere deosebită!
Indicat pentru ten sensibil şi orice tip de ten.
Ingrediente :
 Uleiuri saponificate de cocos şi floarea soarelui, apa distilată, NaOH, muuult iaurt, aroma uleioasă de raspberry.

Părerea mea :
Este o nebunie ,miroase superb chiar şi celorlalţi membri ai familiei mele le-a plăcut foarte mult.
Nu creadeam ca un săpun handmade poate fi  un săpun atât de hrănitor,proaspăt, revigorant ,energizant şi frumos mirositor!
Face multă spumă ,curăţă foarte bine pielea ,o hidratează şi o simţi mai catifelată că oricând.O recomand atât vouă cât şi copilaşilor voştri care se vor bucura de un miros îmbietor. Atenţie .. 🙂 A nu se mânca hehe chiar miroase super bine de îţi vine să-l mănânci.
Al doilea săpunel este „Mămăruţa”  idolul copilaşilor dacă pot zice aşa .

Descrierea oficială:
 Dacă despre celelalte unturi şi uleiuri deja se ştiu multe, despre untul kokum cred că nu prea se ştie nimic. Pot să vă spun că este unt unt cu proprietăţi hrănitoare şi de protecţie, restabileşte tonusul pielii, un emolient excelent, lasa pielea moale şi catifelată, uşor absorbit de piele,îngrijeşte pielea crăpată, dar pus în săpun ca ulei de îngrijire , devine un ingredient activ care îngrijeşte pielea într-un mod eficient.
„Mămăruţa” este un săpun excelent pentru îngrijirea pielii copiilor şi nu numai !
 Ingrediente :
 Uleiuri saponificate de cocos, floarea soarelui, ricin şi orez, îmbunătăţit cu unt de kokum şi cacao, uleiuri esenţiale de lavandă şi roiniţa, pigment cosmetic.

 Părerea mea:Un săpunel deosebit ,cu toate că a fost creat special pentru copilaşi poate fi folosit şi de noi adulţii.Cu ingrediente minunate acest săpun lasă o piele curată,catifelată la atingere exact ca pielea bebeluşului.M-am răsfăţat şi eu ca un copil la fiecare baie cu acest săpun şi ăţ recomand cu căldură tuturor.
Aceste două săpunele mi-au răsfăţat pielea în ultima perioadă ,le folosesc de aproape două luni şi sunt super mulţumită. Dacă ar fi să alcătuiesc un top al produselor Kabea , săpunul cu iaurt şi raspberry ar fi pe primul loc .Este a doua oară când îl folosesc şi sunt îndrăgostită de mirosul lui.Vă recomand cu mare drag să încercaţi măcar o dată unul din produsele marca Kabea şi vă asigur că nu o să regretaţi.O puteţi găsi şi pe facebook unde aflaţi ultimile noutăţi pregătite cu dragoste pentru răsfăţul vostru.
Voi ce produse aţi încercat de la Kabea şi care a fost părerea voastră? Vă pup dulce şi aştept cu drag comentariile voastre…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...