Relaxare, dincolo de hotare…

Stresul și grijile de zi cu zi își pun amprenta pe fiecare dintre noi.Suntem mai obosiți ,problemele ne doboară și câteodată simțim nevoia să ne depărtăm de ceea ce ne face irascibili.Și cum putem să ne revenim la starea de bine care ar trebui să ne înconjoare? O vacanță binemeritată este soluția salvatoare. Și unde mergem? Internetul ne oferă posibilitatea să alegem din sutele de oferte turistice din întreaga lume. Dacă aș avea posibilitatea, mi-aș alege 3 destinații de călătorie unde aș putea să-mi recreez mintea și trupul. Curioși unde aș vrea să merg? Prima destinație și printre favoritele mele este Italia.
Nu contează în ce perioadă ajungi acolo, orice anotimp este perfect pentru a petrece o vacanță de neuitat în frumoasa Italie. Deseori este asociată cu fotbalul , moda sau binecunoscutele spaghetti , Italia îți oferă peisaje de vis. Ce vreau eu să vizitez , este orașul Milano .
De ce?Mor de curiozitate să văd cu ochii mei pe cea mai mare catedrală gotică din lume.

Domul din Milano este cu siguranță cea mai frumoasă construcție din acest oraș plin de istorie.Dacă vizitați această catedrală , să o faceți pe vreme însorită când lumina soarelui pătrunde prin vitralii.În Milano mai putem vizita și muzeul de artă istorică al castelului Sforzesco , galeria Victor Emanuel sau acvariul care conține peste 36 de acvarii uriașe cu peste 100 de specii de peşti.
Lăsând în urmă la „bella Italia” , pornim în călătoria noastră de relaxare către Praga.

Cu o arhitectură veche de peste 600 de ani ,capitala Cehiei este o destinație preferată de mulți europeni.Vreau să văd centrul vechi al orașului ,muzeul armatei ,palatal Pecek  sau podul Charles.

Privind imaginea apei de sub podul Charles , deja mă văd la o plimbare romantică la apus de soare ,alături de dragul meu soţ.La întoarcerea din relaxanta vacanţă , mă voi opri puţin şi în Istanbul.

Din sutele de obiective turistice care împânzesc întregul Istanbul , vreau neapărat să văd palatul Topkapi.Este o experienţă unică în viaţă , ce nu trebuie ratată.Palatul este bine îngrijit ,poţi admira Sala Armurii , Sala Divan,Camera Tronului sau zona unde odată existau sute de cadâne frumoase .Zona haremului , că despre asta este vorba are peste 200 de camere şi două moschee.

Un oraş perfect pentru cumpărături , oraşul Istanbul oferă turiştilor o varietate de suveniruri,bijuterii şi cu siguranţă vom găsi câte un cadou perfect pentru cei rămaşi acasă.Mi-am stabilit traseul dorit , acum nu-mi rămâne decât să-mi fac bagajele şi aparatul de fotografiat. Suntem gata de drum, veniţi cu noi?
Era să uit ce este mai important!Biletele de avion! Durează doar 3 minute să-l rezerv cu E-Avion şi toate planurile legate de călătorie sunt în mâini bune.O echipă cu experienţă ,care nu lasă nimic la voia întâmplării.

„Suntem buni ,însă nu suntem perfecţi”
Ce zici ,mă însoţeşti în această călătorie?Dacă nu eşti hotărât pentru moment te invit să devii fan 
paginii E-avion şi descoperi super oferte de Black Friday.”

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...