Virtual prin Straja..

 V-am vorbit acum câteva zile de o vacanţă romantică alături de soţul meu. Era vorba de o călătorie către Vila Alpin din Straja, vă mai amintiţi? Un sejur la Straja este perfect pentru a-mi scoate soţul din grijile cotidiene şi de ce nu să avem clipe minunate doar pentru noi doi.
Până să ajungem acolo, mai întâi trebuie să vedem ce ne poate oferi acest loc, nu? Aşa că, vă invit să purcedem într-o călătorie virtuală pe site-ul celor de la Alpin. Prima privire care o arunc asupra site-ului este la categoria” Promoţii „. Dacă tot sunt reduceri, de ce nu am profita de ocazie? Acolo găsim pachete promoţionale pentru cazare, masă şi ski la Straja la preţuri accesibile oricărui buzunar şi în plus sunt detaliate tot felul de discount-uri la închiriere echipamente sau chiar şi la şcoala de ski Platoul Soarelui.
Secţiunea „Pârtii de ski” este foarte generoasă în informaţii. Avem la fiecare pârtie exemplificat gradul de dificultate, lungimea etc etc. După atâta sport, urmează partea mea favorită. Şi anume.. ce mâncăm?
Rubrica „Restaurant” îmi spune că capacitatea lui este de 70 de persoane şi că au meniu tradiţional şi specialiţăţi la preţuri accesibile.

Eu îi cred pe cuvânt, dar mi-aş fi dorit să văd ceva exemple de meniuri. Chiar dacă în această secţiune sunt câteva poze, îmi doresc să văd varietatea de meniuri care pot oferi în orice moment al anului. Este adevărat, la un moment dat am văzut ofertele pentru revelion 2014 sau sărbătorile pascale şi acolo au câteva detalii despre ce ar conţine meniul.
Eu de exemplu, vreau să am certitudinea că nu voi muri de foame şi nici nu vreau să fiu nevoită să cumpăr conserve pentru vremuri rele. Aşa că dragi administratori, vă rog să modificaţi rubrica respectivă şi să adăugaţi cât mai multe detalii despre meniurile si specialităţile pe care voi le pregătiţi pe vârf de munte.

Observ că organizaţi şi mese festive pentru evenimente deosebite din viaţa noastră. Până să pun eu mâna pe telefon să aflu mai multe detalii, trebuie să mă convingeţi că voi sunteţi soluţia din prima clipă când accesez acea rubrică.La fel şi în galeria foto. Mi-aş dori să văd detalii la fiecare poză. Că e făcută la un curs de dans, conferinţă de presă sau la un cantonament la Straja, vreau să ştiu exact unde au fost făcute.În rest, site-ul este destul de organizat, uşor de citit şi tema este simplă fără să încarce prea mult tematica site-ului.La cât mă pricep eu în critica constructivă despre un site turistic , cam atât am avut de obiectat. Poate după o vacanţă la Straja , îmi voi face o părere cu adevărat .Cu bune şi cu rele , voi reveni cu impresii după vacanţă…

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 20 ,din cadrul competiţiei SuperBlog 2013.
Sponsor :Vila Alpin*** din Straja

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...