Swiss Line – Minune pentru pielea ta!

Sfârşitul anului trecut , mi-a adus multe satisfacţii pe plan blogosferic şi multe cadouri din partea unor persoane de la care nu mă aşteptam. Înainte de sărbătorile de crăciun , admina paginii BeautySenses m-a contactat şi după multe politeţuri mi-a spus că ar dori să îmi facă o mică surpriză. Surpriza a fost pe măsură , mai ales că nu mă aşteptam şi am admirat faptul că nu mi-sa cerut nimic în schimb. Cu toţii ştim ,(mai ales noi bloggăriţele) că nimic nu se dă pe gratis mai ales când nici nu cunoşti persoana în cauză. Am început să urmăresc pagina de facebook a celor de la BeautySenses şi vreau să vă spun că le admir profesionalismul şi îmi place că oferă fanilor informaţiile necesare pentru fiecare produs în parte.BeautySenses îşi desfăşoară activitatea pe facebook , promovând produse din gama Swiss Line by Dermalab . Cunoaşteţi această gamă de produse? Le-aţi încercat? Swiss line oferă o serie de produse cosmetice de îngrijire a feţei, necesare pentru păstra aspectului tânăr al pielii şi pentru prevenirea îmbătrânirii premature a acesteia. 
Această gamă variată de produse cosmetice s-a născut din ideea prinţului Michaël Massalsky , acum 25 de ani .Uimirea mea a fost de proporţii în momentul când am aflat că stimabilul prinţ şi-a început cariera în industria băuturilor şi în auto , apoi în final a decis să schimbe totul încercându-şi norocul în industria cosmeticelor. După părerea mea îţi trebuie destul curaj să faci un pas atât de mare şi diferit de ceea ce ai făcut până în acel moment ,nu?
Spuneam la începutul articolului că am primit o surpriză , aşa că haideţi să vedem ce minunăţii am primit…

După cum se vede în fotografia de mai sus ,am primit Cell Shock Face Lifting Complex în varianta full-size şi o cutie plină cu mostre tot din gama Cell Shock (eye zone lifting complex , corrective eye moisturizer şi multe altele ) .

M-am bucurat enorm că am ocazia să testez un produs atât de bun şi pot spune că Cell Shock Face Lifting Complex este un produs pe care nici o femeie nu ar trebui să-l ocolească , mai ales pentru cele care au peste 30 de ani. Haideţi să citim descrierea oficială a acestui produs :

Acest serum intensiv oferă un vizibil ” lifting facial ” în câteva minute , reducând vizibil ridurile și făcând pielea să apară tonifiata , rezistenta și mai tânără . O concentrație mare de extracte botanice și ingrediente intensificatoare de origine  marină conferă fermitate și restructurează pielea . În plus , acidul hialuronic se leagă de molecule şi hidratează pielea , în timp ce Vitaminele A şi E combat radicalilor liberi . Împreună cu Cellactel 2 Complex , ingredientele formează un produs puternic .
Gramaj : 30 ml
Se recomandă:
Recomandat pentru toate tipurile de ten . Ideal pentru tenurile care au nevoie de un lift pentru a îşi îmbunătăți rezistența .
Beneficii :
Polizaharide marine , proteine de lupin hidrolizat și un conținut ridicat de acid hialuronic crește hidratarea pielii , în timp ce vitaminele luptă împotriva radicalilor liberi .
Complexul Cellactel 2 ajută celulele pielii să se regenereze.

Mod de aplicare :
Aplicați dimineața și seară pe față , gât și decolteu . Se întinde uşor un strat  subțire pe pielea curată și se lasă să pătrundă înainte de a aplica crema hidratantă adecvată . De asemenea, este eficient pentru utilizarea ocazională de tipuri de piele mai tineri pentru un lift instant / ” pick-me – up ” .

Ingrediente vedetă:
Complexul Cellactel 2: ingrediente de revitalizarea pielii care ajuta la repararea funcţiilor esenţiale ale pielii, are efect de lifting şi de regenerare a pielii
Unisfere verzi macroencapsulate : eliberează vitamina A,C şi E când serumul este aplicat pe faţă
Polizaharida de origine marină(Macrocytis Pyrifera Extract):  conferă fortifiere facială imediată şi susţinută
Polylift™: un tensor botanic (o reţea de porteine şi uleiuri de migdale dulci polimerizate) care formează un film elastic pe suprafat pielii îmbunătăţind micro-relieful tenuluisi netezind şi atenuând liniile şi ridurile  
Făină de soia hidrolizată (Raffermine™): extrase din membranele plantei, acest agent acţionează ca un excelent stimulator pentru contracţia şi reorganizarea fibrelor de colagen
Porteine hidrolizate de lupin:  ajută la sinteza proteinelor şi previne dezhidratarea.
 Moist 24™:un extract hidroglycolic din planta  Imperata Cylindrica(iarba roşie). Un complex unic de hidratare care ajută activ la menţinerea echilibrului osmotic al celulelor
Hyaluronic Acid: O polizaharidă ce apare natural ( un zahăr complex) care acţionează ca „un burete molecular”  atrăgând şi reţinând apa în cantitate de până la 100 de ori mai mare decât greutatea proprie.Algin hidrolizat:un agent umectant ce reduce iritaţiile. 


Părerea mea :


Am folosit acest produs aproape zilnic din decembrie până acum şi pot spune că sunt 100% mulţumită de cum îşi face treaba. Recipientul destul de elegant , este prevăzut cu un dozator care face utilizarea produsului foarte uşoară.În acest fel , nu risipim nici o picătură din produs şi nici nu ne mânjim degeţelele aşa cum se întâmplă cu alte produse cosmetice.
Spre bucuria tenului meu , utilizarea acestui ser mi-a adus multe satisfacţii şi multe întrebări din partea cunoştinţelor. 
E ceva schimbat la tine.. sau Ţi-ai făcut ceva la faţă?  ” sunt doar câteva din zecile de întrebări cu care am fost bombardată în ultimul timp. Dragii mei , nu mi-am făcut nimic la faţă , nici măcar operaţie sau ce minuni visaţi voi . Cell Shock Face Lifting Complex este vinovat de mica transformare pe care aţi văzut-o în ultimul timp. Acest produs va rămâne cu siguranţă în topul de produse cosmetice favorite şi pe o scară valorică între 1-10 , acord nota 10 plus pentru acest produs. Îl recomand? Cu siguranţă că o voi face. Dacă şi voi sunteţi curioase să simţiţi puterea miraculoasă pe care o poate avea acest ser , vă invit să testaţi şi voi Cell Shock Face Lifting Complex , dar şi alte produse de calitate din gama Swiss Line by Dermalab. 
Bring Beauty to your life” este deviza lor , aşa că vă invit să aduceţi frumuseţea în viaţa voastră prin BeautySenses .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...