Fără pastile…cu Gerlinea!

Devenim nişte fiare sălbatice când vine vorba de slăbit ,nu? Mereu avem impresia că abdomenul nostru nu are suficiente pătrăţele , că pe ici colo avem aripioare sau că peste noapte suntem mai rotunjoare în obrăjori.Eu sunt genul de persoană care nu are încredere în dietele drastice sau în cele care îţi promit un corp de sirenă în doar 10 zile.
Păi , tu din neştiinţă de cauză(zic şi eu) , bagi pe gât un pumn de pastile pentru slăbit şi după o oră dai fuga-n colţ după o shaworma cu toate cele. Sau mai ştiu persoane care în faţa lumii mănâncă o frunză de ştevie şi două boabe de strugure (că nu vreau să mă îngraş,fatăăă ) şi când ajung acasă rup frigiderul în două.
V-am mai povestit acum ceva timp (anul trecut , prin vară) că am găsit nişte produse ideale care înlocuiesc o masă , fără să te înfometezi. Produsele Gerlinea mi-au înlocuit pentru mult timp mesele copioase şi destul de nesănătoase la acea vreme. Ca să îţi poţi gestiona dieta , Gerlinea îţi oferă produse (ce corespund legislaţiei) pentru controlul greutăţii dar şi pentru cele care vor să scape de kilogramele în plus. Fără să îţi afecteze într-un fel sănătatea , produsele Gerlinea te pot ajuta să slăbeşti , sunt foarte gustoase , iar conţinutul lor este foarte bogat în proteine şi echilibrat cu 12 vitamine şi 11 minerale . Cu aceste produse , poţi înlocui cu succes chiar şi două mese pe zi.
Eu am înlocuit cu succes o masă pe zi (ori dimineaţa sau gustarea de după amiază ) cu Gerlinea Batoane cu Ciocolată , Gerlinea Milk Shake Ciocolată sau cu delicioşii biscuiţi Gerlinea cu lămâie.

Ştiai că prin înlocuirea zilnică a două mese cu substitute de masă poţi slabi ? Substitutele de masă Gerlinea sunt ideale pentru că sunt foarte complete ,hipocalorice ( în jur de 200kal) şi foarte bogate în proteine. Cele din urmă au un rol foarte important în păstrarea masei musculare şi instalarea rapidă a senzaţiei de saţietate.
Aşa că dragii mei cititori , dacă nu aţi găsit dieta potrivită şi nici o altă idee de slăbire nu mai aveţi , vă invit să savuraţi şi să înlocuiţi mesele (shaworma,plăcinte,fripturi în sânge ) cu produsele Gerlinea. Sunt special create de medici nutriţionişti şi se adresează cu succes persoanelor care nu au posibilitatea de a aloca timp pentru un mic dejun sau un prânz rapid.Un exemplu foarte util în privinţa unui meniu sănătos ni-l oferă şi Gerlinea :
Pentru scăderea în greutate :
Mic dejun : ceai sau cafea fără zahăr +1 substitut Gerlinea(biscuiţi sau batoane gerlinea)
Gustare: 1 fruct mediu
Prânz :1 substitut de masă Gerlinea +1 fruct sau crudităţi natur
Gustare :1 produs lactat slab + 3 biscuiţi Gerlinea  lamâie şi vanilie, mac şi rozmarin  sau varianta caise şi piersici (după preferinţe )
Cină : peşte/carne slabă sau 1 ou + legume verzi la abur(300g)
Un meniu destul de simplu , nu foarte greu de urmat şi foarte sănătos după părerea mea.Voi ce credeţi? Şi pentru că în această primăvară sărbătorim feminitatea , Gerlinea ne face un mic cadou.Pe durata acestei luni avem reducere de minus 10% la toate produsele din categoria batoane de slăbit 372g Gerlinea.

Voi aţi folosit aceste produse ? Care este opinia voastră despre substitutele de masă oferite de Gerlinea ? Aştept comentariile voastre cu drag!
Ghicitoare :

Gustărică săţioasă ,
Mă menţin mereu frumoasă.
Delicioasă ,eu ştiu bine
Plină ochi cu vitamine.
                                                      (răspuns:Gerlinea 😀 )

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...