Dieta Gerlinea şi alte 5 zile…

Am rămas în urmă cu câteva articole şi în ciuda timpului limitat din ultimul timp, sper să revin la normal în săptămânile care vor urma.Vă povesteam în acest articol cum am început dieta Gerlinea şi v-am prezentat cum a decurs prima zi.Nu a fost greu şi am încercat să ţin cont de toate informaţiile pe care le-am primit în broşura Gerlinea.Ţin să menţionez că în această perioadă (6 zile) am făcut şi sport. În fiecare zi câte jumătate de oră:abdomene, jogging sau exerciţii de fitness.
Să trecem mai departe şi să vă arăt cam ce am mâncat eu timp de 5 zile.
A doua zi de dietă : o cafea fără zahăr,o cană de ceai şi două felii de pâine prăjită(dimineaţa), la prânz am mâncat un fruct şi două batoane de ciocolată Gerlinea cu aromă de cocos, iar seara doar două aripioare la grătar cu câteva felii de cartofi(tot pe grătar).
Ziua 3: dimineaţa am început-o cu un iaurt simplu în care am pus câteva stafide şi goji, la prânz doar o pară şi un pacheţel de biscuiţi cu aromă de vanilie şi lămâie Gerlinea, iar seara (pentru că la acea oră mă aflam la servici) am mâncat o salată de pui.
Ziua 4 : dimineaţa un iaurt simplu şi un pacheţel de biscuiţi Gerlinea,la prânz două ochiuri, brânză nesărată şi castraveţi, iar seara am încheiat-o cu un delicios shake de ciocolată Gerlinea.
Ziua 5 : dimineaţa am început cu fructe şi o cafea fără zahăr,la ora 11 am servit un baton de ciocolată Gerlinea cu aromă de caramel, la prânz un shake de ciocolată Gerlinea şi seara o supă de pui.
Dacă mi-se făcea foame,mâncam o portocală sau câteva boabe de strugure.După o săptămână în care nu am renunţat la delicioasa ciocolată(datorită substitutelor de masă Gerlinea) şi cu un pic de sport, greutatea mea arată cam aşa…
Când am început dieta, cântarul arăta 58,15 kg iar acum 56,65. Într-o săptămână am reuşit să slăbesc fără să mă înfometez aproape 1kg şi jumătate.Super, nu?Din toate produsele gama Gerlinea, favorita numărul unu rămâne shake-ul de ciocolată.Se prepară foarte uşor cu lapte rece sau cald şi poţi înlocui cu uşurinţă o masă sau chiar două pe zi.
Chiar dacă campania era pentru 6 zile de dietă Gerlinea, eu voi continua acest stil pentru încă o lună de zile.Ieri de exemplu am început dimineaţa cu o cafea fără zahăr, apoi la orele 11 am mâncat un măr şi un pacheţel de biscuiţi Gerlinea cu aromă de vanilie şi lămâie,prânzul l-am înlocuit cu două batoane de ciocolată cu aromă de caramel şi seara am încheiat-o cu o salată de varză şi mărar plus o porţie mică de orez cu pui.Un meniu simplu, fără să mă înfometez şi chiar nu am simţit nevoia să dau atacul prin alte dulciuri.Vă recomand cu drag să încercaţi aceste produse Gerlinea, iar dacă aveţi întrebări suplimentare legate de aceste produse vă aştept cu drag şi vom comenta despre aceste produse mai pe larg.
Voi aţi încercat aceste produse? Care a fost opinia voastră?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...