Momente de răsfăţ cu Dolce Salon

Nu sunt o persoană care se omoară cu vizitele la un salon de înfrumuseţare. Caut mereu scuze, niciodată nu am timp pentru mine şi de câte ori am călcat într-un salon, niciodată nu am avut tendinţa să îl vizitez şi-a doua oară din diferite motive. Nu vorbesc de preţuri, ci doar de atmosfera care de multe ori lasă de dorit. Când îţi permiţi un moment de răsfăţ, vrei să te simţi bine, să vezi zâmbete şi să uiţi pentru câteva ore de toate problemele, nu?În primăvară, am avut „curajul” să păşesc pragul unui nou salon,aveam nevoie de un pensat şi o schimbare a look-ului. Sinceră să fiu îmi era teamă, am un păr foarte fragil, foarte greu de aranjat şi nu ştiam la ce să mă aştept.
Am cunoscut-o pe Alina, o domnişoară care ştie ce are de făcut din secunda în care te-a privit. Mi-a privit părul ars şi în câteva cuvinte mi-a spus cum mi-ar sta bine, cum să-l aranjez şi a încercat să mă înveţe cum să tapez părul pentru volum. Rezultatul a fost fabulos, niciodată nu am încercat acest look şi nu mi-a părut rău.
Cristina, o altă fată drăguţă, cu un zâmbet ce te unge pe suflet, a ţinut morţiş să facă o poză şi în salon. Îi părea rău că nu a făcut o fotografie „before”.
Am plecat mulţumită şi cu promisiunea că le voi vizita în curând.Între timp şi-au schimbat locaţia şi eram tare curioasă să văd cum arată. Au trecut cam 5 luni de atunci şi pentru că această perioadă a fost foarte aglomerată( chiar m-am neglijat maxim) am hotărât că am nevoie de o mică schimbare. Sâmbata trecută le-am vizitat şi am rămas plăcut surprinsă.Nu mă aşteptam să mă recunoască după atâta timp, m-au primit cu multă căldură, m-au întrebat de copii( chiar nu mă aşteptam să îşi aducă aminte) şi pentru că am venit un pic mai devreme la programare, am fost servită cu o cafea delicioasă. Între timp ,Cristina mi-a făcut o manichiură clasică şi am povestit fiecare despre ce a mai făcut în ultima perioadă.
La finalul vizitei, Alina mi-a salvat( din nou) podoaba capilară. De data asta avem un before-after. 
Am de gând să le vizitez mai des, mi-a plăcut noua locaţie şi faptul că mă simt bine pe tot parcursul răsfăţului. Le felicit pe fete pentru ceea ce fac şi le doresc mult succes şi pe viitor. Dacă eşti din Constanţa sau în vizită, nu ezita să le treci pragul. Orice femeie are nevoie de răsfăţ, iar la Dolce Salon găseşti ambiaţă plăcută şi servicii de calitate plus zâmbete. Dacă doreşti să ştii care sunt promoţiile şi ultimile oferte, îi poţi urmări şi pe pagina de facebook Dolce Salon

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...