Tupperware sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei intr-un mod inedit!

Tupperware Brands Corporation este o companie care comercializează recipiente cu sigiliu revoluționare pentru depozitarea alimentelor. Timp de peste 60 de ani, compania și-a extins activitatea în peste 85 de țări din întreaga lume. În Europa, piețele cu tradiție sunt Germania, Austria, Italia și Franța, unde Tupperware® este prezentă de peste 30 ani, în timp ce în România și Bulgaria compania s-a deschis în mod oficial în aprilie 2011. În România, Tupperware® este prezent la nivelul întregii tari prin intermediul prezentatorilor sai iar in București, Brașov, Baia Mare, și Constanța are sedii ale distribuitorilor autorizati. 
In acest an, Tupperware va sarbatori Ziua Mondiala a Apei (22 martie) concomitent in mai multe tari din Europa, compania lansand o invitatie catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat. Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor sai autorizati din Bucuresti, Constanta, Brasov si Baia Mare o actiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoana care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atat pentru adulti cat si pentru copii.
Sticla ECO este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza. Recicland un ambalaj de plastic economisim  energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipient tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternative ECO.
Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este urmatorul:
Brasov – 20 martie – partener Rian Consult intre orele 12-18 Str. Mit. Ion Metianu 70C, Zărnești 
Constanta – 21 martie – partener MM Recycling intre orele 9-18 str Dezdrobirii nr 101
Bucuresti – 22 martie – partener Rosal SA, intre orele 10-18 Șos. Dudești – Pantelimon 1-3, Stație Metrou Republica, Sector 3 
Numarul de sticle care vor fi oferite gratuit:

280 sticle Bucuresti
500 sticle in Brasov

250 sticle Constanta
Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile tuturor vizitatorilor si ii vor astepta pe acestia cu numeroase surprize. Eu sper sa va intalnesc sambata, 21 martie la sediul din strada Dezdrobirii nr 101 dinConstanta intre orele 9-18.
https://www.facebook.com/tupperware.romania

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...