Dincolo de mesaje – Tshirts, un tricou cu personalitate

M-am simţit mereu ca şi când aş avea o misiune pe pământul ăsta plin de răutăţi. Drumul nu mi-a fost presărat cu petale de trandafir şi de multe ori aveam impresia că orice încercare de a ieşi la suprafaţă, de a supravieţui era sortită eşecului. Orice obstacol a fost o lecţie de viaţă din care am încercat să îi înţeleg rostul, să învăţ din greşelile făcute. Toate astea m-au făcut puternică, mi-au dezvoltat personalitatea şi m-au făcut omul care sunt în ziua de azi. Trebuie să recunosc că dacă nu aş fi avut lângă mine oameni puternici care să mă susţină şi să mă accepte aşa cum sunt, plină de defecte şi mult prea visătoare pentru secolul ăsta, nu aş fi reuşit să fiu unde sunt. Fiecare persoană care a trecut prin viaţa mea şi-a lăsat amprenta asupra inimii şi minţii mele. 
Nimic nu este întâmplător în viaţă şi dacă atunci pe moment nu înţelegi de ce se întâmplă anumite lucruri, indiferent dacă ele sunt pozitive sau negative, după un timp vei vedea cu ochii tăi semnificaţia lor. Sunt o persoană care apreciază fiecare gest de bunătate oferit din suflet, fiecare cuvânt de încurajare oferit atunci când eram dărâmată şi pusă la zid, fiecare zâmbet care mă întâmpina atunci când ajung acasă şi îmi văd copiii fericiţi. Nu mă mulţumesc cu puţin, vreau să descopăr lucruri minunate, să mă bucur de frumuseţea anilor ce vin şi de oamenii care îmi sunt alături indiferent de situaţie. Încerc în fiecare zi să le mulţumesc celor care mă suportă aşa cum sunt eu câteodată: irascibilă, cicălitoare, extrem de perfecţionistă, plângăcioasă, depresivă, mega sensibilă ş.a.m.d.
Nu sunt o fashionistă înrăită, dar îmi place să mă îmbrac elegant şi câteodată am momente când pic în extreme. Se poate spune că sunt maniacă după hainele care exprimă ceva, care îţi spun o poveste dacă ştii să „citeşti” dincolo de brand-ul care atârnă de eticheta plastificată. Tricouri haioase sau chiar tricouri personalizate după bunul plac, îmi fac viaţa mai frumoasă şi mă fac să zâmbesc în fiecare zi.
Întotdeauna am avut o plăcere vinovată pentru tricourile personalizate, cele care exprimă acel „ceva” despre personalitatea unui om. Dincolo de mesajul imprimat pe o bucată de meterial se afla sufletul unui om care iubeşte viaţa, cu bune şi cu rele, indiferent de ce spune lumea din jurul lui. La Tshirts am găsit un mod ideal de a-mi personaliza tricourile aşa cum îmi doresc. Sunt momente când îmi doresc să fiu amuzantă, mai copilăroasă sau mai conservatoare. Tshirts mi-a dat posibilitatea să mă exprim aşa cum vreau şi cum simt nevoia, fără să mă judece sau să-mi refuze dreptul la o exprimare liberă. Sunt furioasă pe viaţă? So be it! Pot să mă bucur de viaţă şi să nu îmi pase de prejudecata oamenilor din jur? Desigur, no problem! Orice aş simţi, niciodată nu mă voi cenzura în exprimarea propriilor sentimente oricât de excentrice vor fi. Cine mă doreşte în preajma lui mă acceptă aşa cum sunt fără să încerce să mă schimbe cumva.
Unul din tricourile favorite, ales cu grijă de pe Tshirts poartă amprenta unei mâini. L-am ales din categoria Cool Design şi se numeşte tricou „HandStamp”

Pentru unii poate este ridicol, pentru alţii… poate se gândesc că nu am şort de bucătărie şi din greşeală m-am şters de tocană pe tricou în timp ce găteam. Pentru mine personal înseamnă amprenta fiecărui om care a trecut prin viaţa mea. Înseamnă că au fost acolo, în inima mea. Înseamnă că fiecare cuvânt rostit atunci când a fost nevoie, fiecare fraza… mi-a atins sufletul. Amprenta acelei mâini înseamnă că şi eu am fost acolo unde am fost dorită. Înseamnă maturitatea unor decizii în viaţa mea şi lupta contra propriilor demoni din coşmarurile de noapte.

Tshirts a fost şi este oportunitatea de aţi pune în valoare latura creativă, emoţiile, personalitatea. Dacă şi tu vrei să te exprimi liber, fără să ţii cont de ce cred cei din jurul tău… fă-o! Fii curajos şi nu da înapoi dacă persoanele din jurul tău nu îţi înţeleg mesajul. Ei au de pierdut, nu tu. Fă-te auzit prin mesaje venite din sufletul tău şi transpuse în mod original pe tricouri cu personalitate. Vei fi unic în felul tău, iar Tshirts îţi va fi alături de câte ori vei simţi nevoia să ieşi în evidenţă.

Acest articol participa la proba nr 5 din cadrul competiţiei SuperBlog 2015.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...