Star – Un vis fără dobândă…

– Nu pot să cred, fată! Unde Dumnezeu ai umblat în ultimile 6 luni? Să nu dai tu un semn de viaţă… 
– Cum nu ţi-am spus, draga mea? În primăvară ţi-am spus foarte clar că viaţa mea se va schimba. Vreau să trăiesc viaţa aşa cum îmi doresc, să simt că sunt vie! Nimic nu mă va opri din acest drum, draga mea. Vreau să văd lumea, să-i cunosc secretele şi bineînţeles, să-i cunosc oamenii. Avem o ţară atât de frumoasă, suntem lăudaţi peste hotare pentru ce avem aici… dar noi, nu ştim să apreciem ce avem. Nu ştim să împărtăşim fericirea cu ceilalţi, cred că ai observat asta şi tu, nu?
– Să ştii că ai dreptate, Aguritza… şi ce ai făcut?
– Am iniţiat un proiect un pic mai ciudat numit „Star prin România”. M-am înarmat cu răbdare şi iniţial mi-am făcut o listă cu ce voi avea nevoie. Echipament sportiv, cameră foto profesională ş.a.m.d. 
– „Star prin România” ? Adică eşti vedetă sau cum? 
– Da, draga mea. Nu e musai să fii un artist faimos pentru a deveni un „Star„. Ideea mea este alta: să călătoresc în toată ţara, în fiecare colţişor al ei şi să-i fac pe oameni să înţeleagă că sunt apreciaţi pentru munca şi pasiunea lor. Să arat apoi celorlalţi, adevărul din spatele „maştilor” de zi cu zi. Să le descopăr temerile, să le aflu dorinţele şi să le imortalizez în fotografii care vor fi expuse întregii lumi. 
– Nu înţeleg un lucru… de unde până unde Star? M-ai ameţit de cap, Aguritzo! Şi apropo, ştiu că nu eşti milionară… de unde ai avut bani? Ai jefuit o bancă? 
– Mă faci să râd, draga mea. Când îţi doreşti un lucru, acesta se va întâmpla mai devreme sau mai târziu. Nimic nu ne împiedică să visăm, draga mea… programul Star este un vis fără dobândă.
– Aguritzo, nu mă mai fierbe! Nu înţeleg nimic…

– Relaxează-te! Nu am jefuit nici o bancă şi nici nu am dat peste vreo moştenire ascunsă. În schimb mi-am permis să am liber la îndeplinirea tuturor dorinţelor cu un card de credit
– Tu eşti normală la cap? Tu ştii în ce te-ai băgat? Auzi la ea… card de credit. Cu câtă mândrie a pus ea accent pe cuvântul ălă… eşti chiar haioasă! Tu ai văzut ce rate au băncile? Unde ţi-a fost capul, femeie?
– Nu te aprinde aşa, îţi explic imediat despre ce este vorba. Înainte să pornesc acest proiect am aflat de programul Star de la Banca Transilvania. Programul Star îţi aduce foarte multe beneficii şi mai ales, cu acest card de cumpărături poţi să îţi îndeplineşti orice dorinţă fără să faci un efort financiar prea mare. Cumperi orice pofteşti de la magazinele partenere ale programului şi crede-mă, draga mea… sunt peste 7000 de magazine, ai de unde alege. Cu un card de cumpărături Star ai liber la dorinţe nelimitat şi în plus, totul  în rate fără dobândă

Din magazinele partenere ale programului Star îţi poţi cumpăra absolut tot ce îţi doreşti : electrocasnice, îmbrăcăminte, articole sportive etc etc. Este imposibil să nu găseşti ce cauţi, programul Star colaborează cu peste 7000 de magazine din toate domeniile şi în plus, cumpărăturile se pot transforma în puncte Star cadou, 1 punct Star este echivalentul unui leu. Dar, atenţie! Aceste puncte se primesc atunci când cumpărăturile sunt făcute cu acest card Star, cu excepţia cumpărăturilor în rate.
– Foarte interesant, Aguritzo! Păi şi ce pot face cu aceste puncte Star? 
– Punctele pe care le aduni le poţi folosi făcând alte cumpărături, evident. Dacă nu ştii câte puncte ai acumulat, poţi întreba direct vânzătorul să verifice sau să foloseşti serviciul de Call Center. 

– Şi tu chiar ai făcut cumpărături cu cardul Star?
– Bineînţeles! Proiectul meu „Star prin România” avea câteva necesităţi şi nu puteam pleca la drum cu mâna goală. Aveam nevoie de laptop, baterii şi hard-uri externe şi alte minuni alte tehnologiei pentru a putea încărca toate fotografiile şi absolut toate informaţiile pe care le-am cules pe tot parcursul proiectului. Am căutat un magazin partener al programului Star şi am dat peste Emag unde am găsit absolut ce îmi doream. În plus pe Emag ai zero % dobândă şi plata în 12 rate lunare. Pentru fotografii profesionale i-am găsit pe cei de la F64.ro, de unde mi-am procurat un echipament şi o grămadă de accesorii foto-video. Îţi dai seama, pentru expoziţia care va avea loc în curând nu puteam să fac poze cu telefonul. Şi în final dar nu în cele din urmă, am apelat la Stock Casual& Sport Outlet pentru o vestimentaţie adecvată şi lejeră. 
– Ai putut să cumperi aşa de multe produse? Din diferite magazine?
– Normal, draga mea. Când am aplicat pentru programul Star, iniţial am fost întrebată ce aş face cu 5000 de euro. Aşa că nu am stat mult pe gânduri. Proiectul meu era demult pus în aşteptare, aşa că nu am vrut să pierd ocazia. Bineînţeles, numărul de rate oscilează de la un magazin partener Star la altul.
– Eu aş putea să-mi îndeplinesc visele? Mi-aş dori atât de multe lucruri…
– Mai şi întrebi? Bineînţeles că da! Programul Star are deschis pe termen nelimitat la îndeplinirea tuturor dorinţelor. Auzi, hai că mă grăbesc. Vreau să văd care sunt condiţiile de cazare la vila Evergreen, am auzit că zona este superbă şi perfectă pentru nişte fotografii epice. 
– Evergreen? Te duci aşa de capul tău sau…
– Măi, curioasă te-ai făcut! Face parte tot din proiect, draga mea. Vila Evergreen este tot partener al programului Star. Auzi, nu vrei să-mi fii asistent de proiect? 
– La proiectul tău, Aguritzo? La câte beneficii are programul Star, mai bine îmi fac singură unul… că tot e liber la îndeplinirea dorinţelor. 

Acest articol participă la proba nr 7 din cadrul competiţiei SuperBlog 2015.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...