Danco Vision premiază cea mai creativă idee de afacere

Se spune că nu există o formulă a succesului atunci când vine vorba de propria afacere în mediul online. Fiecare brand are obiectul lui de activitate şi chiar dacă este acelaşi cu a multora, contează foarte mult felul în care îţi promovezi afacerea în mediul online. Realizarea şi monitorizarea unei campanii publicitare online este primul pas către succesul brandului  şi a ta, bineînţeles. Cu cât strategia este mai complexă şi te axezi pe profilarea publicului ţintă, cu atât mai mult vei avea rezultatele aşteptate. Pentru că suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun a trecut pe la Danco Vision şi a lăsat un mic cadou pentru cel mai creativ dintre voi. 
Cine este Danco Vision? Este o agenţie interactivă de creaţie şi dezvoltare WEB cu capital 100% românesc. 
Trecutul Danco Vision poate fi simplu rezumat prin experienţă, web design de calitate şi peste cinci ani de reuşite !

Vă spuneam că Moşu a trecut pe la Danco Vision… da! Printr-o colaborare cu miros de scorţişoară, cozonaci şi sărmăluţe, Danco Vision premiază cea mai creativă idee pentru o campanie publicitară originală online. Dacă tu ai o idee, ei au o soluţie.
Ce trebuie să faci? 
1. Creaza cea mai indrazneata reclama pentru afacerea ta (imagine si mesaj) – atentie, vorbim exclusiv de afaceri reale!
2. Posteaza ideea ta intr-un comment la acest concurs (https://www.facebook.com/DVWebDesign/?fref=ts)
3. Da SHARE prietenilor ca sa te voteze.

Premiul va fi acordat in urma dezbaterii specialistilor in Marketing Online Danco Vision, dar si LIKE-urile pe care le primeste fiecare participant pentru ideea sa, sunt foarte importante.

Pentru mai multe detalii, poţi accesa acest LINK . Chiar sunt curioasă ce idei de campanie publicitară online aveţi şi care va fi marele câştigător. Ideile de campanie se primesc până pe data de 24 decembrie 2015, aşa că grăbiţi-vă să luaţi premiul cel mare. Vă urez mult succes, dragii mei. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...