AMA Studio – Seducţie dintr-o privire…

 

Sâmbăta trecută am cunoscut-o pe Ana. O sârboaică frumuşică foc, viitoare mămică şi proprietara salonului AMA Studio, situat pe strada Dorobanţilor nr 74 Constanţa. M-a întâmpinat cu un zâmbet deosebit de frumos, bomboane delicioase de ciocolată şi apă cu lămâie. Motivul vizitei mele a fost să testez nişte extensii de gene 3D. Deja îmi imaginat că o să am nişte gene exagerat de lungi, dar nu a fost aşa. Ana se pricepe în ceea ce face şi dintr-o singură privire îţi poate spune ce fel de extensii ţi se vor potrivi : clasice, 2D sau 3D.

Salonul este deosebit de drăguţ, curat şi luminos, în culori de alb şi violet. Timp de aproximativ 3 ore discuţia dintre noi două a fost 90% în limba engleză şi restul pe ici colo, în limba română (Ana încă învaţă limba română şi vreau să vă spun că se descurcă excelent). Primul lucru pe care mi l-a spus înainte de programare a fost : fără rimel şi fără cremă pe bază de uleiuri pe faţă. Credeţi-mă că m-am panicat la început… m-am prezentat la programare exact cum a spus. No make-up şi nişte cearcăne deosebit de frumoase.

Aici genele mele erau pregătite pentru operaţiunea „More lashes”. Timp de două ore şi ceva, Ana mi-a aplicat extensii gene 3D. Ce înseamnă 3D? Pe fiecare geană naturală se vor aplica 3 extensii. Pentru celelalte extensii : 2D se vor folosi câte 2 pentru fiecare geană naturală, iar pentru cele clasice câte o extensie pe fiecare geană naturală.

După două ore de „meditaţie” şi relaxare pentru mine, genele mele arată ca în imaginea de mai sus. Se vede diferenţa, nu? În primele 24 de ore de la montarea extensiilor nu avem voie să folosim sauna, băile fierbinţi, tratamente faciale şi orice fel de contact cu apa deoarece adezivul nu este complet uscat şi extensiile pot cadea.

După montarea extensiilor am primit o periuţă roz pentru perierea genelor. Nici nu ştiam că voi avea nevoie de aşa ceva. Ana mi-a explicat că genele sunt extrem de flexibile şi vor exista momente când nu vor arăta „natural”. Din acest motiv, perierea extensiilor se va face zilnic. Încă un lucru de menţionat, a nu se folosi rimel pe extensii. Multe doamne şi domnişoare folosesc rimel pentru „un plus de volume” dar acest lucru este contraindicat deoarece rimelul ataca adezivul extensiilor şi, după cum este de aşteptat la o astfel de greşeală… extensiile genelor vor cadea. Mai multe informaţii despre serviciile pe care le oferă Ana în salonul ei le puteţi găsi pe site-ul oficial AMA Studio.

De asemenea, Ana organizează pentru cei interesaţi cursuri de bază pentru începători – extensii gene fir cu fir. Durata cursului este de 2 zile, 5-6 ore pe zi, iar costul acestui curs este de 1450 Ron. Materialele, produsele şi ustensilele necesare practicii sunt puse la dispoziţie de AMA Studio. La finalul cursului se va acorda o diplomă care atestă că sunteţi gata să începeţi o frumoasă meserie. Mulţumesc din suflet Anei pentru această experienţă frumoasă, sper să ne revedem curând. Voi, dragii mei ce părere aveţi despre extensiile fir cu fir?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...