Şuşote (li) – Colţ de relaxare, creativitate şi socializare

Întotdeauna sunt deschisă la provocări şi chiar dacă nu fac mare brânză lucru pentru prima dată, nu mă las până nu meşteresc câte ceva. Duminică am petrecut aproximativ două ore şi un pic într-un loc nou pentru mine. O prietenă m-a întrebat dacă vreau să vin la un atelier unde te poţi iniţia în tehnica decoupage şi nu am stat pe gânduri. Întotdeauna m-au fermecat lucrurile noi şi când ceva îmi atrage atenţia, nimic nu îmi stă în cale. Şuşote s-a născut din dorinţa de a combina creativitatea şi relaxarea cu socializarea şi cultura. Prin răbdare şi pricepere au creat un spaţiu unic, deosebit de personalizat, cu bun gust.

Mi-a plăcut foarte mult camera unde a avut loc atelierul de decoupage. Combinaţiile de culori calde cu reci te relaxează şi este imposibil să nu îţi doreşti mai mult timp petrecut acolo. Cursul a început la ora 11,00 fix.  Când am ajuns eu şi Alexandra acolo, lumea era deja adunată şi se făceau prezentările. Am fost surprinsă să văd cât de sociabile au fost doamnele prezente, mai ales că ne vedeam pentru prima dată. „Vinovată” pentru iniţierea în tainele tehnicii decoupage a fost Oana Tudoraşcu. O zâmbăreaţă, frumuşică foc, viitoare mămică.

A fost deosebit de răbdătoare cu toată trupa şi apreciez acest lucru. Înainte să intrăm în pâine ca să zic aşa, ne-am prezentat fiecare în parte şi am spus câteva cuvinte despre noi. Ceea ce a fost foarte interesant, la ideea Oanei bineînţeles, fiecare trebuia să se caracterizeze în patru cuvinte din primele litere ale numelui fiecărui participant. A fost foarte haios şi într-un fel am reuşit să cunosc un pic din fiecare suflet frumos care era prezent acolo. După ceremonia de prezentări a urmat iniţierea în tehnica decoupage, cu sfaturi utile pentru începători, în compania unui ceai aromat din ghimbir şi lămâiţă.

Încet, încet ne-am apucat de treabă…

Fiecare participantă şi-a dat silinţa să urmeze atent paşii explicaţi de Oana. Ce a ieşit? Pentru prima încercare (pentru unii dintre noi) chiar a fost foarte bine.

 

Nu am regretat orele petrecute acolo în compania doamnelor şi aş repeta experienţa cu mare drag. Dacă doriţi să participaţi la activităţile celor de la Şuşote vă invit să-i vizitaţi pe bulevardul Mamaia nr 118 Constanţa.

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...