Jovis Homemade – Review Şampon Solid

jovis homemade

Bună dimineaţa, dragii mei! Astăzi vă fac cunoştinţă cu Jovis Homemade Beauty, un locaş parfumat, 100% natural, 100% dragoste şi pasiune. Ioana Matei este mintea creativă din spatele brandului care conţine numai produse naturale, de cea mai bună calitate, ambalaj biodegradabil. Săpunurile şi cosmeticele Jovis nu sunt testate pe animale, nu conţin conservanţi chimici şi nici întăritori artificiali.

jovis homemade
Acum o lună de zile am făcut cunoştinţă pentru prima dată cu unul din produsele Jovis Homemade Beauty: Şampon Solid – Herbal Hair Care pentru păr normal(din aceiaşi gamă mai puteţi găsi şampon solid pentru păr gras şi uscat). Acum câţiva ani de zile am mai avut o tentativă de a folosi un astfel de produs, minunat de altfel, dar din păcate firma care îl fabrica a „dispărut” şi, comodă din fire am încetat să mai caut ceva asemănător. Am trecut la testarea lui imediat ce l-am primit. În prima săptămână m-au luat durerile de cap, fără să caut informaţii despre utilizarea şamponului solid m-am spălat cu el după „cum a bătut” vântul şi drept urmare, podoaba mea capilară arăta asemenea unei oiţe pierdute în pădure.
Când am primit produsele Jovis Homemade am postat pe reţelele de socializarea câteva poze unde anunţam cu surle şi trâmbiţe că am început testarea produsului, iar Ioana(destul de atentă, doamne cum o reuşi să ţină pasul cu toate…) m-a contactat pe email trimiţându-mi câteva sfaturi importante privind utilizarea şamponului solid. Salvarea mea ca să zic aşa! Dar să o luăm cu începutul, nu?
jovis homemade

Ingrediente: ulei saponificat de măsline, ulei saponificat de cocos, ulei de ricin, extract de frunze de nuc şi lavanda, suc de morcov, henna neutră, argilă ghassoul, ulei de neem, pudră de coajă de portocală, uleiuri esenţiale de cedru şi ylang-ylang.

Gramaj : 100 +/-5g

Descriere oficială:

Şamponul solid „Herbal Hair Care” promite să ofere părului o îngrijire naturală, bazată pe extracte de plante şi produse apicole, având efect de stimulare a creşterii părului şi anti-mătreaţă, conferă volum şi strălucire, toată acestea fără ingredientele nocive din şampoanele clasice din comerţ (SLS, SLES, parabeni etc) care dăunează pe termen lung atât sănătăţii părului cât şi a organismului în general. 

Feedback testare:

Pentru că la prima şi a doua utilizare a produsului am avut ceva probleme cu podoaba capilară mi-am spus că trebuie să-i mai dau o şansă şi să respect întocmai „regulile” de utilizare a şamponului solid.  Oficial, Jovis Homemade Beauty ne spune aşa:

Frecaţi bucata de şampon direct de păr – spuma se va forma din abundenţă şi foarte rapid aşa că nu trebuie să vă faceti griji că se va încurca părul; întindeţi uniform pe păr şi scalp şi masaţi uşor.

Formaţi spuma cu ajutorul unui burete/plase de baie, spuma pe care apoi o distribuiţi cu mâna pe păr şi scalp.

După ce am şamponat bine părul şi scalpul, am clătit cu apă din abundenţă trecând degetele prin păr pentru a fi sigură că elimin toate urmele de săpun. După clătirea cu apă simplă urmează o altă soluţie de clătire preparată separat în care am adăugat 20-30 ml de otet de mere la un litru de apă. Chiar dacă mirosul de oţet este insuportabil, el dispare treptat după ce părul este complet uscat. După aproximativ 3 săptămâni de utilizare(cam de două ori pe săptămână) podoaba mea capilară a început să adapteze la spălarea lui cu şamponul solid şi încet a devenit deosebit de frumos fără a folosi balsam sau alte produse de stilizare şi în plus am obţinut volum fără prea mult efort. Cel mai fericit a fost soţul meu. I s-a părut ciudat că folosesc o bucată de săpun ştiind cât de pretenţioasă sunt, aşa că fără „permisiunea” mea l-a folosit şi a fost foarte încântat încă de la prima spălare. Primele cuvinte după ce l-a încercat „Scârţâie de curăţenie!” şi chiar a fost curios să afle mai multe informaţii privind produsele Jovis.

Există câteva sfaturi pentru voi dragii mei în cazul în care vă trece prin cap să încercaţi un şampon solid:

– întotdeauna să alegeţi un produs potrivit tipului vostru de păr şi nu altfel
– aplicaţi şamponul solid pe părul ud şi nu umed
– chiar dacă nu este o regulă exactă, şamponaţi părul de două ori şi clătiţi foarte bine pentru a elimina orice urmă de şampon solid
– regula de aur: cel mai bun „balsam” după spălarea părului cu şampon solid este diluţia compusă din apă şi oţet de mere

jovis homemade

Chiar dacă iniţial am cedat nervos la prima utilizare a şamponului solid marca Jovis Homemade, acum sunt foarte mulţumită că nu m-am lăsat păgubaşă şi într-un final rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. Dacă îl recomand? Da, din tot sufletul! Motive? Folosirea şamponului solid Herbal Hair Care stimulează regenerarea părului, elimină mătreaţa, oferă volum şi părul arată mai sănătos. Nota mea pentru acest produs este 10/10 cu felicitări pentru combinaţia de ingrediente deosebite şi pentru efectele vizibile după utilizarea produsului. Sunt curioasă dacă voi dragii mei cititori aţi folosit vreodată şampon solid şi care au fost impresiile voastre după folosirea lui?

18 Comments

  1. Eu am incercat doar sapunurile lor, sunt minunate, le folosesc de aproape 7 luni, nu usuca pielea, o lasa neteda, curata dupa utilizare. Mi-ar placea sa incerc si samponul solid. 🙂

  2. sapunuri naturale si frumoase toata produsele sint bio superb articol multumesc frumos

  3. De mult timp doresc sa incerc samponul solid. Am citit foarte multe lucruri bune despre samponul solid.

  4. Am alex acest articol pentru ca ador produsele naturale in special sapunurile sunt favoritele mele si de asemenea am auzit despre Jovis si produsele lor minunate , le voi folosi cu siguranta foarte curand

  5. Mulțumim pentru informare! Sunt foarte interesată de produsele de îngrijire bio, șampon solid nici nu știam că există, mă bucur că ai oferit informații detaliate despre cum se folosește. Eu am părul creț și uscat, așa că un astfel de șampon cu uleiuri hidratante mi-ar fi foarte util, pe lângă masca pe care o aplic la fiecare spălare, pentru că altfel nu aș putea să mă pieptăn. Oțetul de mere diluat în apă îl folosesc de mulți ani pentru clătire, așa că nu va fi o problemă.

  6. Super! Nu am încercat până acum produsele Jovis. Să fiu sinceră, nici nu am auzit până acum de acest brand, însă cu siguranță voi încerca. Cred că produsele sunt excelente, mai ales ca sunt naturale.

  7. Nu am încercat pana acum aceste produse. As vrea sa încerc și eu un șampon deoarece am mari probleme cu căderea parului acum după naștere.

  8. M-am uitat si de pret dupa ce am citit pe nerasuflate articolul si nu costa mult . Doar ca acum este stocul epuizat . O sa tin cont de el .

  9. ar fi bine sa il incerc si eu, in ultimul timp chiar am avut probleme cu parul pentru ca mi se incurca extrem de repede si fara niciun motiv 🙁

  10. Imi doresc ca fiecare sa foloseasca numai produse bio. Eu utilizez doar astfel de produse si chiar fac adevarate minuni. Iti multumesc pentru acest articol in care am aflat de existenta acestui sampon pe care sigur il voi incerca. <3

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...