Joy Fit Camp 2016 – O tabără altfel

S-au cam terminat cu sărbătorile(cel puţin pentru o perioadă) în care fiecare a  avut undă verde la răsfăţ cu bucate alese şi dulciuri. Răsfăţul s-a lasat cu urme vizibile, nu? Un colăcel ici colo, faţă rotunjoară şi câteva kilograme în plus sunt „răsplata” pentru zilele în care ţi-ai bucurat papilele gustative cu bunătăţile de pe masă. Acum nu îţi mai rămâne decât să treci imediat la dietă, nu? Fie vorba între noi… vara se apropie, nu? E timpul să lucrăm puţin la aspectul nostru pentru a ne etala din nou în fustiţe scurte, costume de baie ş.a.m.d.
O prietenă dragă şi anume Cristina are un anunţ pentru voi, dragii mei. Vă invită să luaţi parte la prima tabără de slăbit „Joy Fit Camp” ce va avea loc în Tulcea, Puflene Resort în perioada 4.06.2016-5.06.2016.
„Pachetele sunt All Inclusive 
Pachet A All Inclusive cu cazare în cameră dublă 400 lei ( * sau 350 de lei fără transport Constanța – Murighiol ) 
Pachet B All Inclusive cu cazare în cameră dublă, în regim de sigle ( o singura persoană în cameră dublă) – 530 lei ( * sau 480 lei fără transport Constanța – Murighiol) 
Ambele pachete includ : cazare, mese sănătoase special pregătite pentru participanți, includ transport dus-întors( se pleacă cu microbuz din Constanța), includ acces la toate activitățile, chiar și pescuit în lacul Murighiol. ( în scurtele pauze de relaxare).
 
La cerere se vor organiza și plimbări cu barca în Deltă , cost 40 de lei/ persoană. 
Înscrierile se fac începând de azi 04.05.2016 , pe e-mail la office@joyevents.ro sau la telefon 0768.26.42.41 ( Cristina), cu plata unui avans de 50 de lei. 
Înscrierile se fac până pe 20.05.2016 în limita locurilor disponibile. 
Cine poate participa la această tabără ? 
Oricine dorește un weekend altfel,  plin de distracție, alimentație sănătoasă și de mișcare.
Vrei să faci o schimbare în viața ta ? Atunci te aștept la cea mai distractivă tabără de slăbit.
Vei găsi în permanența informații actualizate pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1665657820366620/
Evenimentul este organizat de https://www.facebook.com/JoyEvents.Ro/ ” 
 
Două zile în care veţi învăţa ce înseamnă sportul şi o dietă echilibrată pentru aţi putea schimba viaţa în mod sănătos pe termen lung, veţi participa la antrenamentele Kangoo Jumps Bootcamp, Outdoor Circuit Training, jocuri distractive outdoor, tenis de câmp, tenis de masă, volei,  Aqua Gym, dans şi multe alte surprize. Dacă îţi doreşti un weekend plin de distracţie şi să cunoşti oameni noi, să legi prietenii de durată nu rata ocazia şi participă la prima tabără de slăbit. Sunt curioasă să aud impresiile voastre de după, aşa că dragile mele vă aştept să-mi povestiţi cum a fost şi dacă veţi mai încerca o astfel de activitate.
Vă îmbrăţişez cu drag!

3 Comments

  1. Wow,as merge si eu intr-o asemenea tabara ,chiar as vrea sa dau mai multe kilograme jos…..anul asta nu pot,dar sper sa reusesc la anul. Multumesc pentru sfaturile minunate!

  2. Wow , chiar nu credeam ca exista asa ceva in Romania , super tare, la anul daca se mai organizeaza poate voi ajunge si eu. <3

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...