Designers Signature – Creativitate tradiţional modernistă

designers signature

Designers Signature un loc care te invită să admiri creativitatea tradiţional modernistă fără a fi nevoie de studii în domeniu fashion, iar dragostea pentru tradiţie se observă în fiecare detaliu. Când te gândeşti la tradiţie, mintea te duce la costume populare, istorioare pline cu tâlc ce ascund poveţele străbunilor şi multă dragoste pentru frumos. Ne dorim să menţinem vie tradiţia portului românesc şi acest lucru se vede prin mici modificări aduse ţinutelor noastre sau de ce nu, lucrurilor mărunte ce ne înconjoară. Ador să văd că încă mai există oameni ce iubesc valorile autohtone şi le admir creativitatea. Nu este deloc uşor să te faci remarcat într-o lume în care predomină kitsch-ul. Într-o lume în care majoritatea cred că tradiţionalul este demodat… poate nu toţi gândesc aşa, dar încă mai există „minţi luminate” ce se impotrivesc în a promova elemente pur tradiţionale româneşti.

hotel iaki

Joia trecută a avut loc un eveniment deosebit. Împreună cu încă trei colege din blogosfera feminină constănţeană(Cami, Cristina şi Raluca) am luat parte la deschiderea oficială a pop-up store-ul verii 2016 Designers Signature, localizat în incinta hotelului Iaki din staţiunea Mamaia. Dacă îţi place să te bucuri de briza mării cât timp te afli în concediu, cu siguranţă te vei bucura de o sesiune de shopping într-un cadru relaxant şi extrem de plăcut. Designers Store este un concept store al designerilor români, creatori de frumos până la cele mai mici detalii, combinând cu succes elementele tradiţionale cu cele moderniste. În cadrul shop-ului vă vor încânta privirea cu creaţii inedite: Izabela Mandoiu, Porphyras şi The 5th Element.

hotel iaki designers signature

Izabela Mandoiu este un designer român cu o creativitate deosebită. Creează piese vestimentare cu motive şi simboluri pur tradiţional româneşti, adaptând stilul popular cerinţelor moderniste. Izabela consideră că a fi un fashion designer este o provocare continuă şi că fiecare poate avea loc  în industria fashion din România. Creaţiile ei vestimentare cu influenţe populare reînvie patriotismul şi în acelaşi timp bucură privirea celor din jur prin viziunea creată cu atâta dragoste pentru tradiţie.

hotel iaki

Art is closer than you think…

Porphyras a fost creat în ideea de a te înconjura de obiecte folositoare ce stârnesc simţul estetic, aducând împreună eleganţă, fineţe şi frumuseţe într-un loc binemeritat. Sloganul lor „Art is closer than you think” oferă tuturor şansa de a se apropia de artă şi demonstrează încă odată că nu este necesar să ai studii în domeniu pentru a aprecia un obiect frumos şi util. Porphyras înseamnă „Arta la cană”, pasiune, eleganţă şi originalitate.

5thelement

The 5th Element este un brand premium românesc de pantofi şi genţi de damă- Custom Made. Brandul este recunoscut pentru designul exclusivist şi creativitate, iar clientele pot să opteze pentru personalizarea culorilor a oricărui model de încălţăminte din piele naturală pentru a crea modele originale exact pe gustul fiecăruia.

Oricare ar fi alegerea ta în ceea ce priveşte ora de shopping de la malul mării, shop-ul Designers Signature din incinta hotelului Iaki vă aşteaptă pe toată perioada verii. Bucurați-vă de briza mării, de soare, vacanţă dar și se shopping! Programul shop-ului Designers Signature : miercuri-luni orele 12-21.

 

2 Comments

  1. Multumesc ca ne impartasesti si noua evenimentele deosebite la care particip.Asa aflam lucruri noi.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...