SuperBlog 2016 – O nouă încercare de a ajunge pe podium

superblog

Lucrurile mărețe se obțin încet. Dar nu obții nimic dacă stai pe loc. ( Zig Ziglar)

Hai că-i bun citatul, nu? Cel puţin pentru mine! De ce? Pentru că sunt o dementă care nu se lasă până nu ajunge pe podiumul Superblog. V-am băgat în ceaţă? Staţi liniştiţi, majoritatea momentelor mele sunt în ceaţă şi zău, e bine. Măcar nu vede lumea moaca schimonosită de ciudă…atunci când nu-mi ies apele.

Deci, azi 1.09.2016 ora 15, 31 subsemnata adică „io”,  aka Primăriţa de la Cremoşani aka Naşa declar în deplinătatea facultăţilor mintale(câteodată) următoarele: particip în competiţia SuperBlog 2016. Să nu vă aud! Adică ştiu că-n anii anteriori personalităţile mele multiple au făcut figuri gen: „nu mai particip ever”, „proastă să fiu dacă mai particip”( asta după ce-mi vedeam notele) sau „cine naiba m-a pus să mă înscriu”. Dar…v-am spus, nu? Sunt dementă cu acte în regulă!

Nu am cum să stau pe margine. Mă mănâncă pielea şi ca de fiecare dată, merg până în pânzele albe. M-am strofocat eu în ediţiile anterioare un pic ajungând la performanţa de a fi cât mai aproape de podium…locul 4 în clasamentul general într-o ediţie de primăvară şi locul 5 în ediţia de toamnă. Adică puturoşenia din mine poate! Poate… dar nu este atentă, face greşeli, spume la gură, se oftică şi clachează.

Dar gata! Până aici! Mi-am refăcut stocul de pastile, cafea, ţigări plus nişte rugăciuni…că nu se ştie. Vreau doar să am inspiraţie şi să fiu pe placul juriului. Măcar un pic. Voi fi mai atentă la cerinţele probelor. Jur pe roşu!

„În SuperBlog ai ocazia sa te întreci cu tine și cu ceilalți, îți testezi abilitățile de blogger, cunoști branduri interesate de social media și colegi de blogosferă. Înscrie-te și tu în competiție și fă-ți cunoscute calitățile! Sponsorii SuperBlog abia așteaptă să-ți citească articolele!”

Aşadar, dacă vreţi să vă arătaţi talentele timp de două luni într-o competiţie frumoasă…vă aştept la linia de start SuperBlog. Competiţia este deschisă tuturor bloggerilor din România, iar inscrierile au început de astăzi. Din data de 1 octombrie până pe 30 noiembrie ne vom „duela” tastaturile aşa cum ştim mai bine. Urez tuturor concurenţilor multă baftă, inspiraţia să curgă şi nervi de oţel! Să câştige cel mai bun!

17 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...