Tendinţe şi stil – Magazinul Reserved City Park Mall Constanţa

reserved-2-e1471852154978

Vineri a avut loc deschiderea oficială a magazinului Reserved în City Park Mall Constanţa. Cu un spaţiu mai mult decât generos, Reserved vă aşteaptă cu multe surprize. Cu siguranţă vei găsi o metodă de aţi exprima stilul prin colecţiile deja existente în magazin. Deschiderea oficială a fost făcută de celebra Corina Bud care a susţinut un concert chiar în mijlocul magazinului. Au mai fost prezenţi la eveniment câţiva bloggeri constănţeni, Alina Bistreanu – General Director LPP România, Domnica Mărgescu şi Roxana Voloșeniuc de la ELLE România şi mulţi alţii.

befunky-collage-reserved

“Ţinuta este ceea ce prezinţi lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instant.” Miuccia Prada

Nici nu s-au deschis bine „porţile” magazinului… deja admiram colecţiile Reserved. O scurtă sesiune de shopping îţi aduce zâmbetul pe faţă. Dacă ai dubii în privinţa noii garderobe, echipa Reserved antrenată de stiliştii Roxana Voloșeniuc și Domnica Mărgescu vă pot ajuta cu sfaturi potrivite exigenţelor tale.

befunky-collage1

Office, Street Fashion, Casual sau stilul clasic, nimic nu lipseşte din magazinul Reserved din City Park Mall Constanţa. Magazinul este dotat cu un lift panoramic superb ce vă poate ajuta să ajungeţi mult mai rapid din raionul destinat copiilor şi al femeilor la raionul bărbaţilor.

befunky-collage2

fotoflexer_photo

Încălţăminte, haine, ceasuri, poşete, pălării sau bijuterii? Orice ai căuta, Reserved te întâmpină cu noi tendinţe de sezon.

20160923_145414

Mai concret, brandul Reserved include linii vestimentare diverse pentru femei, bărbaţi şi copii. Să nu uităm de gama variata de accesorii, precum şi o linie de lenjerie intimă ce îţi atrage privirea instant. Croielile vestimentare sunt foarte moderne, iar calitatea materialelor folosite sunt pe măsura celor mai exigente cerinţe ale clienţilor. Brandul Reserved se dedică celor ce îşi doresc o linie vestimentară de talie internaţională, dar în acelaşi timp atrage clientela cu preţuri destul de rezonabile.

Am fost foarte mulţumită de aspectul magazinului şi de profesionalismul personalului. În zilele următoare voi reveni pentru o mică sesiune de shopping şi sper din suflet să găsesc combinaţia perfectă pentru un look desăvârşit. Bineînţeles… rămâneţi aproape, dragii mei! Sesiunea de shopping va fi mortalizată şi voi reveni cu un articol gen „Outfit Of The Day”!

18 Comments

  1. Este perfect un magazin de unde te poti imbraca din cap pana in picioare si iti poti lua si accesorii.

  2. Imi place ce vad…Am vazut colectia si in magazinul din Bucuresti- cu siguranta vei gasi ceva frumos!

  3. Stiu magazinul din Baneasa Mall de unde am luat in primavara, cand au fost reduceri, cateva lucruri dragute Preturile normale mi s-au parut un pic cam mari, dar compenseaza prin calitate. De exemplu am avut pe lista sa iau cateva camasi pentru fie-mea la scoala si din tot mallul cele mai frumoase si cele mai de calitate le-am gasit aici.

  4. Nu am mai ani s intr-un magazin Reserved de foarte mult timp. Nu i nu cred ca exista in Galati. Eu in Braila mai mergeam la Reserved dar nu am mai avut drum

  5. Ce frumooos , norocoaso , noi am avut Reserved si ni l au scos ,habar n am de ce , am vazut ca acum ne aduc si noua in sfarsit Bershka , Stradivarius si Pull and Bear deci e bine si asa.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...