Edotec – Tehnologie şi inovaţie…

1459232_1010254299000811_676541365681511478_n

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu până acu doujde ani şi ceva… îmi era frică de maşini, ca ăl negru de tămâie. „Pe vremea mea” dacă cineva te scotea la un cico cu „râşniţa” aka Dacia, deja erai cineva. Aveai valoare, respectul tuturor. Nu conta că după câţiva kilometri, săraca râşniţă şi-a dat duhul şi ai rămas „vulnerabilă” pe marginea şoselei cu un psihopat(aşa credeai tu la momentul ăla)… te-a luat ca o doamnă din faţa blocului de-au murit toate babele de ciudă? Îndrăzneşti să te mai plângi? Aş! Mergem mai departe!

În alte dăţi, altă călătorie. Cam aceiaşi râşniţă dar mai performantă… avea nişte gadgeturi neoane sub ea. Murea lumea, ce mai! Mergem la Bucureşti? Mergeeem!… mai ajungem azi? Nu se ştie! Şi poc, moare motorul! Na belea! Beznă pe autostradă, noi pe marginea drumului ca nişte popândăi. Frig şi de plictiseală ne-am apucat să jucăm Ţomapant pe un caiet… vreo 3 ore până au venit nişte „profesionişti” şi ne-au recuperat de acolo. Am jurat că atunci când voi creşte mare, voi avea cea mai bună maşina din ce va exista pe piaţă. La câte peripeţii am tras în „copilărie”, nici că mai vreau să trag ponoase aiurea.

13728984_1467290136630556_1647750865288553475_n

Astăzi după experienţele care mi-au marcat tinereţea şi mi-a albit tâmplele, mi-am îndeplinit o dorinţă. Pornesc într-o călătorie cu familia şi nişte prieteni prin ţară. Vreau să le arăt copiilor ce tară frumoasă avem şi să descoperim toate minunăţiile ce le ascunde. Am pregătit maşina, bagajele…

– Aguriţo, ce faci cu biblioteca aia? spuse Vlad, unul din prieteni aruncându-şi ochii îngroziţi pe geamantanul cu cărţi.

– Ăăă…păi, da. Să nu se plictisească copilaşii în maşină. Le-am luat şi câteva seturi de carioci…poate desenează şi ei ceva.

– Aşa? Poate îţi desenează tapiţeria şi te saturi…ştiu ce zic! Spuse el cu amar, amintindu-şi de ultima călătorie în care năzdrăvanii lui i-au „ucis mişeleşte” tapiţeria cu un marker roz şi altul verde neon.

– Păi şi ce să fac, Vlad? Vrei să mă năucească de cap? Stai că nu găsesc hărţile alea…unde le-am pus? Să i-au o busolă? Poate ne rătăcim…ferească sfântul!

– Aguriţo, îmi vine să te bat! Nu mai bine îţi echipezi maşina cu un sistem de navigaţie auto? Ştii tu, GPS, muzică în maşină, filme, bluetooth… chestii profesionale.

– Un sistem de navigaţie? La ce îmi trebuie? Ai mă, de unde să găsesc un asemenea sistem? În câteva zile plecăm…

11012883_1200807863278786_9069467183527770779_n

– Prăpăstioasă eşti, femeie! Edotec te poate ajuta să îţi achiziţionezi un sistem de navigaţie dedicată sau universală. Au cele mai bune oferte şi crede-mă, sunt şi eu unul din clienţii fericiţi. Din acest motiv îţi recomand să mergi pe mâna lor, draga mea! Produsele şi calitatea acestora îi recomandă pe cei de la Edotec ca fiind o echipă extrem de bine pregătită şi vei beneficia de o mulţime de avantaje. Ai livrare gratuită în mavim 24h dacă produsul este pe stoc, dacă nu în 48h problema este rezolvată. Suport tehnic garantat, poţi plăti în rate, ai drept de retur şi garanţie la produsele achiziţionate.

– Păi şi Fordul meu are nevoie de dedicaţie sistem de navigaţie universală sau dedicată? M-ai ameţit de cap… nu mai bine rămânem la carioci? Apropo, care este rolul unui astfel de sistem?

img8

– Fugi de aici cu cariocile tale! Sistemul de navigaţie universală sau dedicată este un must-have în aceste timpuri, draga mea. Dacă te grăbeşti un pic, poţi achiziţiona un sistem de navigaţie dedicată la un preţ excelent plus cadou, o cameră marşarier pentru parcarea cu spatele. Dacă nu te pricepi şi să nu încurci borcanele, contra cost îţi montează absolut tot ce este nevoie. Un sistem de navigatie si multimedia cuprinde bluetooth, radio, USB, DVD ş.a.m.d. Tehnologia Bluetooth îţi va permite sincronizarea contactelor, istoricul apelurilor şi bineînţeles, utilizarea telefonului handsfree. Sistemul are ecran capacitiv multi-touch, sistem dual de operare, aplicaţii de screen Airplay şi Miracast.

social-icons

Tehnologia de procesare audio şi video este de calitate excepţională şi în plus te poţi bucura de WiFi încorporat. Acest lucru îţi va permite să foloseşti aplicaţii de comunicare şi să downloadezi o mulţime de aplicaţii din Android Market. Nişte jocuri pentru ăştia mici ar fi exact ce îţi trebuie în călătoria asta lungă, ce zici?

– Edotec. zici? La ce te uiţi?

– Da, Edotec! Vreau să îţi arăt o prezentare video să vezi mai exact despre ce este vorba. Te vei convinge singură! Am uitat să îţi spun că toate produsele comercializate sunt testate înainte să ajungă instalate în maşinile proprietarilor. O echipă bine pregătită le testează cu simţ de răspundere pentru a se asigura ca produsul ajunge în condiţii excelente.  Cu atâtea îmbunătăţiri, călătoria cu maşina prin toată ţara nu va fi deloc plictisitoare. Poţi urmări emisiunile sau serialele preferate, iar cei mici pot avea parte de filme de animaţie sau jocuri educative în care îşi pot pune imaginaţia la încercare.

img3

Sistemul de navigaţie îţi va permite să foloseşti limitatorul de viteză atunci când te ia valul şi uiţi piciorul pe pedala de acceleraţie şi în acelaşi timp poţi afla câţi kilometri ai parcurs din traseul stabilit. Ai o mulţime de avantaje cu acest gadget, draga mea. Eu zic să arunci cariocile alea… şi „biblioteca”. Mai bine apelezi la tehnologie, e mult mai sigur şi mult mai distractiv îţi garantez!

– Ce pot să mai zic… Edotec here i…call! Să fiu în rând cu lumea, nu? Apropo…sistemul ăsta mă va salva sigur dacă mă rătăcesc prin pădurile alea. Off! Adio „X şi O”…adio integrame! Ce ţi-e şi cu tehnologia asta…cât a evoluat, domnule!

Acest articol a fost scris pentru proba nr 11 din cadrul competiţiei SuperBlog 2016! 

17 Comments

  1. Hehe…trebuie neaparat sa ne luam si noi un sistem de navigatie complet. Pana acum mergeam doar cu Waze pana la iesirea din tara si apoi bagam GPS-ul sau Google Earth s(fapt ce consuma f mult net si baterie). Merci de pont!

  2. stii cat de rau e fara gps??? asta-vara am fost in concediu. aka luna de miere. si a fost partial de fiere, ca ne-am dus noi pana-n maramu si acolo nexam indicatoare. de fapt, de unde treci de focsani, adica de lepsa, pa si pusi. descurca-te. si am injurat telefonul de-mi venea sa-l arunc pe geam, harta mare ma ajuta, dar partial, si noroc ca aveam copilot, dar nu mai bine-mi puneam eu gps pe masina? mai bine! da cine s-a gandit..?

  3. Eu nici cu GPS-ul nu ma descurc bine de multe ori asa ca mi-am instalat Waze.
    El ma alerteaza cand ma apropii de politie, accidente, ambuteiaje in trafic, plus ca ma pot sincroniza cu prietenii atunci cand plecam impreuna.

  4. De cate ori iti citesc un articol daca sunt suparata imi trece supararea instant. Ma faci mereu sa zambesc si pentru asta iti multumesc.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...