Finalistă la SuperBlog 2016…

befunky-collage

„Dacă crezi în tine, ai dedicare şi mândrie – şi nu renunţi niciodată, vei fi un învingător. Preţul victoriei este scump, dar la fel sunt şi recompensele.” – Paul Bryant

Şi s-a dus… ediţia numărul 13 a competiţiei SuperBlog! Este al patrulea an de când particip, dragii mei. Patru ani şi nouă competiţii de când mustăcesc să ajung pe podium. Măi, da greu este! Jur! Evoluţia ca blogger participant în competiţia SuperBlog a fost cam aşa:

2012: Locul 50 SuperBlog

2013: Locul 69 – Spring SuperBlog

            Locul 24 – SuperBlog

2014: Locul 4 – Spring SuperBlog

           Locul 5 SuperBlog

2015: Locul 4 Spring SuperBlog

            Locul 12 SuperBlog

2016: Locul 89 Spring SuperBlog – am abandonat ruşinos competiţia pe la jumătate din varii motive

           Locul 4 SuperBlog

untitled

Deci, da… în ediţia asta am terminat pe locul 4. Îmi place? Nu! Aguriţo, fi-ţi-ar capul al naibii… puteai mai mult! Dar asta este, nu pot schimba nimic. Mi-am dorit podiumul anul ăsta mai mult ca niciodată. Mi-am zis că un loc acolo în frunte e binemeritat şi pot ieşi liniştită la „pensie” din astfel de competiţii. Da, nuuuu! Cică pot mai mult! Probabil au dreptate! Cei care m-au citit în această ediţie mi-au apreciat evoluţia ca fiind cea mai bună de până acum. M-au emoţionat cuvintele lor de încurajare şi mi-aş dori să nu-i dezamăgesc.

Ambiția este aliatul perfect al învingătorului. Marcio Barrios

O să încerc şi la anul. Doar nu-s atât de toantă să renunţ la visul meu! Am multe de învăţat şi nu mă las. Nu am cum să renunţ… odată tot o să câştig competiţia asta. Ce am învăţat până acum? Am învăţat că succesul cere „sacrificii” şi întodeauna vei găsi resursele necesare pentru a lupta. Am învăţat să cred în forţele mele şi să-mi depăşesc limitele. Am descoperit oameni minunaţi pe care îi ador că fac parte din viaţa mea. Am descoperit că EU pot mai mult!

SuperBlog te învaţă să „creşti” frumos şi te provoacă să te autodepăşeşti! SuperBlog e ca o familie mare în care „domneşte” veselia şi voia bună… chiar dacă există o mică rivalitate între noi pe durata competiţiei. SuperBlog înseamnă muncă, creativitate, nervi de oţel şi recompense pe măsură. Şi nu mă refer la recompensele palpabile, băneşti… ci la cele de suflet. Le mulţumesc tuturor pentru sustinere, pentru vorbele calde şi pline de încurajare. Mulţumesc celor care au fost în juriu pentru note şi aprecierile lor. Felicit organizatorii pentru tot ce fac şi mai ales, felicit toţi finaliştii acestei ediţii. Bravo, măi copilaşi! Ne duelăm şi la primăvară, promit!

12 Comments

  1. No, fain! La primăvară vei participa din nou, mare plus fata de ce am mai vazut in jur. Esti o curajoasa, ce sa zic? Habar n-aveam de scorurile de inceput, chiar mi-am imaginat ca mereu ai fost in primii 10. Nu știu ce as putea adauga in afara de ce ti-am tot spus pana acum. Esti pozitiva, om placut, ai o energie buna, si da, ai scris minunat editia asta.Cred ca cei care te cunosc vad in tine exemplul perfect de perseverenta. Succes și felicitari!

  2. Agurito draga, iti multumim ca ne-ai fost alaturi si editia aceasta, ne mandrim sa te avem alaturi de atata timp. Esti parte din familia SuperBlog si cine nu a auzit inca de Nasea sau Primarita din Cremosani este clar corigent la istoria SuperBlog 🙂
    Va veni negresit si editia in care vei fi pe podium, nu avem nicio indoiala. Chiar poti! Imbratisari 🙂

    • Dragii mei, vă ador! Cei care au corijenţa de dat… să le spuneţi că la Naşea se vine cu plocon gras, da? 🙂 🙂 🙂 Altfel îi pic! He he!

  3. Deci acum înțeleg … eu o iau pe urmele tale. Esre primul an la Superblog si am ieșit pe 50. :))

    Mai am pana sa ajung pe podium. O data cu pensia vibe si trofeul

  4. Felicitari! Din cate vad ai progresat de la an la an. Cu siguranta la anul vei fi pe podium. Mie personal imi pare rau ca te-am descoperit atat de tarziu. Sarbatori fericite si mult succes in ceea ce faci.

  5. Felicitari pentru rezultat si mult succes in continuare! Scrii minunat si cred ca o stii :), iar cu o stea norocoasa mult mai bine reprezentata in constelatie, la urmatoarea editie, vei fi pe podium! Sincere salutari si toate gandurile bune!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...