Farmec – Gânduri pentru tine, draga mea…

farmec

Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea… dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat. – Yves Saint Laurent

Circulă o vorbă… suntem ceea ce mâncăm, iar acest lucru se aplică și atunci când vorbim despre sănătatea pielii noastre. Ești ceea ce pui pe piele și chiar dacă pielea este prima linie de apărare a organismului nostru, există o lege nescrisă în care TU trebuie să o protejezi, dacă vrei ca ea să-ți protejeze organismul. Știu că îți pasă de sănătatea ta, oare cât e de ușor, sau greu, să afli dacă produsul cosmetic pe care îl folosești este sau nu 100% natural și dacă rețeta magică include ingrediente sau extracte naturale? Nu te lăsa păcălită de orice ambalaj sexy și de promisiunea tinereții veșnice. Crede-mă, cea mai bună soluție este să citești cu atenție toată lista ingredientelor.

Știu că uneori ești grăbită, iar lipsa timpului te presează. Știu că vrei să faci o schimbare în viața ta, să mănânci sănătos și chiar să folosești produse ce țin cont de nevoile tale și de sănătatea ta. TU poți fi schimbarea, draga mea. Ești Farmec prin toți porii, crede-mă! Știu că mă citești, draga mea și îți mulțumesc pentru că ai încredere în ceea ce scriu. Nu ne cunoaștem în real, dar îmi permit să cred că suntem cele mai bune prietene virtuale și pot să-ți dau un sfat. Un sfat care te va ajuta să-ți recapeți naturalețea și în același timp să emani inocență, indiferent de vârstă.

Noua gamă Farmec înseamnă piele frumoasă, frumusețe și încredere. Marcă de tradiție ce folosește ingrediente naturale, Farmec înseamnă 100% produs românesc. Se deosebește de ceilalți prin atenția la detalii și grija față de sănătate, iar TU ai nevoie de asta. Ai nevoie de o marcă completă pentru întreaga familie și ești îndreptățită să te folosești de beneficiile acestor produse.

farmec

Părul este cel mai bogat ornament al femeii. – M.Luther

Întotdeauna am admirat un păr sănătos și îngrijit. Dacă și tu cauți același lucru, ești pe drumul cel bun. Noi, femeile… am fost mereu obsedate de îngrijirea părului, nu? Cât de atentă ești la conținutul produselor destinate îngrijirii podoabei capilare? Le știi beneficiile, cunoști cât de cât proprietățile ingredientelor scrise pe etichetă? Dacă nu citești eticheta, eu te îndemn să o faci. În acest mod vei cunoaște care sunt nevoile tale și vei putea alege produsul corect fără prea multe probleme. Eu de exemplu mă uit să conțină cât mai multe ingrediente naturale din plante. Cu toții cunoaștem beneficiile miraculoase ale plantelor, iar Farmec a adunat minunile naturii și a creat pentru tine rețete magice pentru un păr frumos și sănătos.

Pentru sănătatea părului tău îți fac o recomandare: Șampon energizant Bambus și 5 plante. Părul meu se bucură de puterea energizantă a extractului de bambus, alături de un complex de 5 plante tradiționale:

  • Rozmarin – întărește rădăcina părului și stimulează creșterea lui, stimulează circulația sângelui de la nivelul scalpului și întârzie apariția firelor albe de păr
  • Mesteacăn – combate mătreața, regenerează părul și ajută la combaterea căderii părului
  • Brusture – ajută la creșterea rapidă a firului de păr și ajută la calmarea iritațiilor scalpului
  • Coada Calului – secretul acestei plante este siliciul, un mineral vital pentru sănătatea părului
  • Salvie – menține părul sănătos, strălucitor, hidratează intens și în profunzime firul de păr

Bambusul fortifică părul de la rădăcină, iar în combinație cu toate cele cinci plante miraculoase au un efect tonic și regenerant. Te-ai convins de beneficiile ingredientelor naturale? Părul tău are nevoie de farmec, iar calitatea ingredientelor este asigurată de lipsa parabenilor și a parfumurilor hipoalergenici.

Frumusețea trezește sufletul la viață. – Dante Alighieri

Trecem de la frumusețea podoabei capilare spre nevoile unui ten sănătos. Demachiant 2 în 1 cu Argan ce oferă o senzație de catifelare tenului și îl curăță cu delicatețe. Aleg acest produs și ți-l recomand pentru că este creat cu elixirul tinereții: uleiul de argan. Are efect antiinflamator, hidratează tenul în profunzime, ajută la emolierea și regenerarea în profunzime a pielii.

Acum mă crezi când îți spun că este important să pui accent pe calitatea calitatea ingredientelor? Când îți alegi produsele de îngrijire îndreaptă-ți privirea către Farmec, o marcă de încredere. Pentru nevoile tale și a celor dragi, Farmec a lansat 27 de produse noi ce au la bază ingrediente naturale, cu o absorbție rapidă și compatibilă cu toate tipurile de piele. Noile produse sunt cuprinse în 3 subcategorii destinate îngrijirii tenului, corpului și părului.

Aceste gânduri sunt pentru tine, draga mea. Te provoc să alegi produse ce contribuie la sănătatea pielii tale și poate, data viitoare când vei cumpăra un nou produs de îngrijire, vei privi mult mai atent „rețeta” și ingredientele de pe etichetă. Natura e plină de miracole, iar Farmec cunoaște beneficiile ingredientelor naturale. Cu dragoste față de tine și de sănătatea ta,  Farmec înțelege care sunt nevoile tale și a creat produse eficiente, foarte naturale și sănătoase. Eu aleg natura, frumusețea… aleg Farmec! Tu ce alegi?

Frumusețe naturală
Atitudine pozitivă
Românesc 100%
Marcă prietenoasă
Elixirul tinereții
Calitate

Acest articol a fost scris pentru proba nr 17 din cadrul competiției Spring SuperBlog 2017!

4 Comments

  1. Oops! Eu nu prea citesc etichetele.Si mai fac o greseala. Cumpar produse in functie de buget. Cand sunt in criza de bani, cumpar produse de proasta calitate.
    PS: Farmec imi place.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...