SlimSun – Ingrediente naturale ce te vor ajuta să slăbești…

vegis.ro

Să fii FIT nu este o destinație, ci un mod de viață!

Cu siguranță multe dintre noi intrăm în panică atunci când ne dăm seama că am luat câteva kilograme în plus. Ce este de făcut? Mult sport, o alimentație sănătoasă și totul revine la normal. Nu sunt adepta curelor drastice pentru slăbit și nici nu mă înfometez. La cât de anemică sunt, probabil aș zace leșinată într-un colț și zău, sentimentul nu e tocmai pe placul meu. Nu sunt adepta pastilelor de slăbit care conțin chimicale și alte prostii de care nu am auzit în viața mea, dar când vine vorba de suplimente alimentare care conțin extracte naturale… povestea e alta.

Echipa Vegis.ro mi-a făcut o bucurie la început de primăvară cu un pachet 2XSlim Sun 60 cps. Targetul acestui supliment alimentar se adresează persoanelor supraponderale, obeze, dar și celor care doresc să-și păstreze silueta și sunt atenți la greutatea lor. Mare atenție, dragii mei! Înainte să folosiți acest produs, discutați cu medicul dumneavoastră. Chiar dacă SlimSun are în compoziție numai ingrediente naturale (extracte din plante, cochilii de crustacee, minerale), există posibilitatea ca voi să fiți alergici la unul din componentele acestuia și să vă faceți mai mul rău decât bine.

Slim Sun

Fiecare pachet Slim Sun achiziționat este însoțit de un voucher cadou în valoare de 100Ron. Voucherul este valabil pe site-ul answear.ro  la o valoare a cumpăraturilor de minim 300 de lei. Așa a venit și al meu, iar voucherul valabil până la data de 30 iunie a picat la țanc pentru că aveam un coș cu ceva wishlist pe site-ul answear.ro.

 

Slim Sun se administrează de două ori pe zi, 2 capsule dimineața și 2 capsule seara, înainte de a lua prânzul și cina. Nu exagerați cu mâncare și nici nu mâncați ca o vrăbiuță. Într-o dietă sănătoasă este important să ne hrănim și să ne hidratăm corespunzător.

Scuzele nu ard calorii!

Indiferent de vârstă, Slim Sun ajută la menținerea unei vieți sănătoase, te ajută să reduci vizibil kilogramele acumulate în exces și scade absorbția grăsimilor și a carbohidraților. Produsul acționează cu succes asupra zonelor cu probleme, reduce rezistența la insulină, reduce aportul caloric, foamea și pofta de dulciuri. Eficiența lui Slim Sun se datorează formulei bine gândite de cercetători ce conțin 5 ingrediente naturale cu eficiență maximă în procesul de slăbire:

Extractul de fasole albă – bogat în vitamina A, vitamina C. Are efect nutritiv, depurativ, hipoglicemiant, hipotensiv, energizant, diuretic, remineralizant. Datorită enzimei α-amilaza, extractul de fasole albă ajută la reducerea digestiei carbohidraților, arderea grăsimilor și oferă numeroși antioxidanți.

Chitosan – extras din crusta unora dintre animalele marine, reduce nivelul de colesterol și a greutății corporale

Advantra Z – derivat din fructul crud de portocală amară. Îți dă un surplus de energie, ajută la intensificarea arderii caloriilor și a grăsimilor.

Chromax – controlul apetitului, susține controlul greutății și conferă energie pe întreaga zi.

Morosil – obținut din sucul portocalelor roșii, acesta oferă un plus de vitamina C și energie.  Conține un antioxidant puternic responsabil pentru pierderea în greutate și contracarează acumularea de grăsimi nedorite.

Eu deja le folosesc de 1 lună de zile și am început cea de a doua cutie din pachetul SlimSun. Pentru efecte vizibile se recomandă consumarea suplimentului Slim Sun de minim o lună de zile. Datorită ingredientelor naturale din compoziție nu mi-a fost teamă să le încerc. În funcție de organism, fiecare ajunge la greutatea optimă în ritmul său natural. Eu, alături de exerciții fizice zilnice, dietă alimentară cât se poate de sănătoasă și hidratare corespunzătoare ( minim 2 litri de apă pe zi) am reușit să dau jos 3,5 kilograme. Momentan cântăresc 58 de kilograme, dar ținta mea este să ajung la 55… acolo mă simt bine în pielea mea.

Recomand Slim Sun persoanelor care au un stil de viață activ și celor care au nevoie de un boost de energie. Femeile însărcinate și cele care alăptează este bine să ceară opinia unui specialist înainte să utilizeze acest produs. Repet, înainte să consumați acest supliment alimentar, CONSULTAȚI un MEDIC. Este foarte important să știi ce este bine pentru sănătatea ta, iar acest produs poate da hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Voi reveni curând cu un update la acest articol după ce voi termina cea de a doua cutie Slim Sun, până atunci nu uitați să faceți sport, hidratați-vă și să mâncați sănătos. Bineînțeles, Get in Shape cu SlimSun! Cu răbdare, efectele se vor vedea vizibil și tu te vei simți perfect!

One Comment

  1. Slim Sun e un produs bun, incercat personal. Din experienta mea si a altora, e tolerat usor de organism, fara efecte secundare. Sunt persoane care au dezvoltat o teama fata de orice pastila de slabit. Nu este cazul cu produsul acesta, e 100% natural si nu genereaza dependenta sau efecte adverse.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...