Fotografie de produs – Webinar online

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din toată țara și nu numai pe 19 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare și freelanceri – webinarul de fotografie de produs alături fotograful Oana Munteanu. Webinarul se va desfășura online, între orele 11:00 – 13:00, în baza unei donații libere, iar înscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

Cine este Oana Munteanu?

„Eu sunt Oana Munteanu, fotograf profesionist de 6 ani. Când nu sunt fotograf, sunt mama full time pentru Luca și Sabina. M-am specializat în fotografia de eveniment și portret, întrucât îmi place să lucrez cu oamenii și să ii ajut la crearea unor amintiri minunate.

Poate vă întrebați ce legătură are fotografia de eveniment cu cea de produs – și dacă nu cumva ați greșit webinarul. Ei bine, fotografia de eveniment este mai complexă decât pare; ea însumează fotografia de produs, de peisaj, de portret și de atmosferă.”

Structura webinarului se bazează pe elemente esențiale în realizarea fotografiei de produs. Seminarul va acoperi următoarele teme: necesarul (aparat foto/smartphone, lumina naturală, fundalul), evidențierea produsului, încadrarea, prelucrarea fotografiei, Instagram.

Introducere trainer

A. Necesarul:

1. Aparat foto – smartphone-ul
2. Lumina naturală
3. Fundalul / Background

B. Evidențierea produsului

1. Încadrarea
2. Cum îmbunătațim fotografia (prin prelucrare) cu ajutorul telefonului
3. Instagram

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Compania dvs. poate susține Asociația Work At Home Moms!

Dacă sunteți un factor de decizie într-o companie plătitoare de impozit pe profit, vă invităm să luați în calcul redirecționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către asociația mamelor creative. 

Sursa foto : Aphrodite – Beauty Photography

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...