Telecredit – Credit fără adeverință… când ești în suferință

Sunt  blogger și mamă,

Și uneori mă apucă o teamă.

Când salariul este mic,

Nu-mi ajunge de nimic.

Pentru haine sau facturi,

Trăiești doar din împrumuturi.

De la mama, de la frați…

Dacă nu sunt supărați.

Știu că nu are importanță,

Dar mi-aș dori o vacanță.

Una cu nămol și soare,

Pentru a le mele oscioare.

Am pus bănuți la saltea,

Dar ar mai trebui ceva…

Nu sunt pretențioasă, dar sănătatea mea și a familiei mele este primordială. De mulți ani ne dorim o vacanță în care să ne oferim câteva clipe de relaxare, dar problema banilor a existat mereu. Un împrumut până la salariu ne cam împiedică să ne îndeplinim dorința, mai ales că majoritatea cunoscuților sunt deja înglodați în datorii. Și în plus, dacă te duci să ceri de la cineva un împrumut rapid, te știe toată scara blocului sau satul… depinde de situație. Iar țațele de pe băncuța din față de abia așteaptă se dea cu tine de toți pereții, spunând că ești dator pe viață… „Că așa e tineretul din ziua de azi, maică!

Dacă aveți impresia că un blogger se lăfăie pe un pat cu bani și habar nu are pe cei să-i cheltuie, vă înșelați! Muncim! Pierdem timp cu documentarea, editarea sau redactarea articolelor și câteodată singura răsplată care vine este din partea cititorilor. Aprecierea și sprijinul lor sunt un alint pentru suflet, dar uneori ne dorim mai mult. Revenind la vacanță, e o dorință pe care o am demult și totuși, de fiecare dată când voiam să mergem… intervenea altceva. Acum, gata! Până aici! Ori la bal, ori la spitalul 9… serios, sănătatea mea mintală are nevoie de vacanța asta.

Bănuți am ceva puși deoparte, dar încă mai am nevoie de 5 milioane… poate mă apuc să vând semințe la stadion? Nu! Îmi iau bătaie și nici bani nu fac. Poate mă reapuc de handmade și cu puțină promovare pe rețelele de socializare vând cercei și inele. Nu! Durează prea mult timp să procur materia primă (deci trebuie investiție), să creez modele unicat și apoi să aștept să dea năvală clienții. Aș putea da rolele sau bicicletele care zac prăfuite pe balcon? Aș putea, dar cui?

Aș putea să gătesc brioșe și să le vând la târg, dar pentru asta am nevoie de ingrediente, un cuptor bun și bineînțeles, o autorizație de la primărie… și asta costă BANI! Bani, bani și iar bani! Totul se învârte în jurul lor. Ca să rotunjesc veniturile aș putea să vând tablourile goblen primite de la mama. Costă o avere micile minunății, dar din nou… căutarea unor clienți înseamnă timp, iar eu timp nu mai am. Și în plus, dacă află mama mă reneagă! Cum mă legănam eu așa în durerea mea (credeți-mă, te doare sufletul atunci când nu ai bani să îți îndeplinești o dorință) aud telefonul.

Alo, alo… spune-mi ești?

Alo, da… ce șușotești?

Am primit de ieri mesajul,

Să sun însă…n-am avut curajul.

În vacanță vreau să plec,

Însă portofelu-i sec.

– O fi portofelul tău sec, draga mea… dar pentru a ta suferință, există credit fără adeverință! Fără garanții, dobândă 0 și nu exista intermediari sau brokeri de credite.

– Dar…

– Stop!Dorești, aplici, rezolvi… mai simplu de atât nu se poate!

– Și totuși, nu am răbdarea necesară să umblu pe la ușile nimănui. Am nevoie doar de 500 lei, chiar nu am chef să plătesc cine știe ce costuri doar pentru că am nevoie de un împrumut urgent.

– Termină cu pesimismul ăsta… eu cred că dacă ai vrea cu adevărat vacanța asta, ai fi mai atentă la ce îți explic. Uite, am făcut o simulare online… 500 lei pe termen de 30 de zile și cu 0% dobândă. După ce trece termenul, tu nu ai de returnat decât suma solicitată.

– Stai așa… totul online? Nu trebuie să mă duc la sediul lor?

– Asta încerc eu să îți explic. Alege un împrumut online urgent de la Telecredit și du-te în vacanța aia că ne-ai căpiat pe toți! Cică sănătatea ei mintale e mai importantă… dar a noastră, soro? Tulai, Doamne! Telecredit oferă credite rapide, 100% online! Intri pe site, îți faci cont și aplici online pentru suma solicitată. Trimiți doar copia de buletin, iar după evaluare cererii și aprobarea împrumutului primești banii în cel mai scurt timp în contul tău bancar.

– M-ai salvat!

– Hai că nu-i mare lucru!

– Măi, vorbesc serios! Aveam de gând să vând tablourile mamei sau să strâng pet-uri pentru a face rost de bani. Bătrâna m-ar fi renegat și m-ar fi scos din testament, iar cine m-ar fi văzut că strâng pet-uri ar fi zis că-s moartă de foame… mă și vedeam primind un sandwich de pomană, iar cariera mea de mic blogger ar fi fost distrusă pe veci. Bine că există Telecredit cu cele mai bune credite

Telecredit – O speranță,

Credit pentru a mea vacanță.

Credit fără adeverință

Pentru a mea suferință.

Împrumut online urgent,

Și rămân în testament.

Proba nr 11 – Articol participant în competiția SuperBlog 2017!

13 Comments

  1. sa stii ca eu cand am zis ca as face un credit mic pentru o vacanta scurta, s-a cam luat lumea de mine, dar lumea nu stie ca nu am mai vazut marea de la 14 ani si muntele l-am vazut doar de 2 ori in viata, asa ca sa ma lase!

  2. Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (ivanaluka04@gmail.com)

  3. Buna,
    numele meu este Marian Savic,
     Vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe cei care caută un împrumut aici.
     Am aplicat un împrumut de aproximativ 300 de milioane de la o femeie din Croația și am pierdut aproximativ 20 de milioane de euro fără a obține împrumutul, mi sa indicat de două ori la două femei diferite în Statele Unite
     totuși nu am luat împrumutul meu, aproape că am murit, iar afacerea mea a fost distrusă în acest proces.
    Pentru Dumnezeu să fie slava, în ianuarie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care ma prezentat la o împrumutantă, doamna Ivana Luka, iar ea mi-a ajutat să obțin un împrumut în compania împrumutului ei. După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, împrumut în aproximativ o oră mai târziu, „DA” Am primit o avertizare de la banca mea că a existat un depozit în contul meu.
     .
     Doresc să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există multe escrocheri, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Ivana Luka și o puteți contacta prin e-mail: (ivanaluka04@gmail.com ). puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu: (mariansavic271@gmail.com) dacă aveți vreo îndoială.
    adevărat, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare.
    Mama este un creditor demn de încredere, ma ajutat când aveam nevoie, de aceea mărturisesc despre faptele ei bune

  4. APLICAȚI PENTRU O ÎMPĂMÂNTĂ XMAS DUMNEAVOASTRĂ!
    Bună ziua, aveți nevoie de un împrumut de Crăciun sau un împrumut pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere nouă, cumpăra o casă? Ați fost refuzate creditele de la bancă pentru că nu aveți garanții sau un scor de credit rău, compania noastră este o companie de împrumut înregistrată de stat. oferim tot felul de împrumuturi atât împrumuturi personale cât și de afaceri la o rată a dobânzii mai mică de 2% rata dobânzii pe termen scurt și lung, procesul nostru de obținere a unui împrumut de la compania noastră este rapid fiabil și ușor de contactați astăzi prin e-mail: negaracreditloan@gmail.com

  5. Bună, acesta este domnul Morrison Hurley. Vreau să anunț publicului că oferim orice tip de împrumut publicului larg cu o rată a dobânzii de 2%. De la 2.000 de euro la 50.000.000 de euro. Împrumutul nostru este rapid și ușor și poate fi procesat în 24 de ore. Deci ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o oră? Aveți nevoie de un împrumut de afaceri sau de un împrumut personal? Contactați-ne acum și suntem dispuși să vă ajutăm.

    Adresa de email:
    morisonhurley@gmail.com

    Morrison Hurley.

  6. Aveți nevoie de împrumuturi de afaceri sau personale cu o calificare ușoară de la 5.000 la 10.000.000? Creditul rău sau creditul bun, nu face nicio diferență cu noi. 2% din cereri sunt aprobate în 24 de ore. Pentru a aplica, contactați-ne prin: Email: jonnafinance@outlook.com

  7. Am acordat împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă de 2%. E-mail la: (anggadiman1@gmail.com) dacă sunteți interesat de oferta de împrumut.

  8. VEȘTILE NOI CĂTRE OAMENII CĂTRE ACEST LITERE.

    Numele meu este Andrew Victor din Statele Unite ale Americii, așa am ajuns să cunosc acest om bun numit Collins James, când am nevoie de un împrumut pentru a-mi finaliza proiectul Am aplicat un împrumut online din țara slovacă și am fost scammed dar nu primesc nimic pierdut suma de 2.750 $ în proces. Apoi am văzut o doamnă care își strângea mărturia despre cum a obținut împrumutul de la domnul Collins James fără nici o urmă de activitate înșelătoare, am făcut același lucru pentru a vedea dacă este adevărat că am aplicat suma de 10.000.000 USD și propunerea mea a fost acceptată că voi să-mi iau împrumutul în mâini bune, îmi dau data când voi primi împrumutul meu într-adevăr se întâmplă. Acum trăiesc o viață fericită cu familia mea și proiectul companiei mele progresează. Fie ca Dumnezeu atotputernic să-l binecuvânteze continuu și familia lui Amin.

    INFORMATIILE COMPANIEI.

    APEL TELEFONIC: +2349056716289
    CONTACT CONTACT: +2349081926673
    EMAILUL COMPANIEI: collins_jamesfinance555@hotmail.com

  9. Numele meu este doamna Ruth Edwin, din România, un singur părinte, înainte ca soțul meu să moară să ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz și de frustrat de cum
    Să citim datoriile imense. Într-o zi, trecând prin Internet, am dat peste o mărturie (doamna Ayu Ahmed) despre cum doamna Mary William ia ajutat cu un împrumut. Așa că am solicitat un împrumut de 50.000 de euro, cu o perioadă de 5 ani de la Companie prin poștă (marywilliam902@gmail.com)
    Când am aplicat împrumutul, am făcut un jurământ lui DUMNEZEU că dacă am primit împrumutul. Voi lăsa lumea să știe ce a făcut pentru mine, spre marea mea surpriză
    Mai puțin de 24 de ore, împrumutul meu a fost acordat la o rată a dobânzii de 2%. Acum am dat datoria soțului meu și am început o viață nouă și o afacere de-a mea
    proprie. Tocmai mi-am făcut jurămintele.
    Deci, dacă doriți vreun tip de împrumut de până la 2%, Dacă sunteți interesat, puteți contacta mama bună pe e-mailul ei. (Marywilliam902@gmail.com)

    VA MULTUMESC TUTUROR

  10. VICTIMUL DE SCAMS, DAR ACUM VICTOR, PRIN COMPANIE DE ÎMPRUMUTURI AMAIZEN
    MY NANE ESTE ILINCA, îmi ridică inima să folosească de fapt acest mediu pentru a salva oamenii nevinovați care ar fi căzut în mâinile greșite în căutarea unui împrumut online. Cu toată umilința vreau să avertizez personal toți solicitanții de împrumuturi online să fie foarte atenți în timp ce încearcă să obțină un împrumut, pentru că nu există veste că escrocii sunt agresivi pretutindeni peste tot pe internet, pretind că oferă împrumuturi. Am fost o victimă înainte și sper solemn că ești un victor dacă vrei să-mi iei sfatul. Cu câteva luni în urmă, am fost îngrădit financiar și, din cauza disperării mele, am fost scamat de mai mulți creditori on-line. Toată speranța a fost aproape pierdută până când un co-angajat a sugerat, AMAIZENLOANS COMPANY un creditor on-line de încredere și de încredere pentru mine, deoarece am fost aproape la marginea de a lua viața mea, având în vedere o pierdere de aproximativ 45.000 de euro; Cum ar fi Dumnezeu, am cerut un împrumut de la AMAIZENLOANS COMPANY sub JOHANA (co-angajat) recomandare și WOW în mai puțin de 12 ore de lucru am primit o alertă de credit confirmând că contul meu a fost creditat cu fondul de împrumut de 45.000,00 Euro pe care l-am solicitat inițial. Dacă după ce ați pierdut mult Dumnezeu mi-a arătat lumină cu ajutorul AMAIZENLOANS COMPANY, și tu, fără îndoială, puteți obține un împrumut de la această instituție de credit reputațională. IN DUMNEAVOASTRĂ, dacă tu, relația ta sau orice persoană închisă are nevoie disperată de un împrumut, contactează sau ajută sufletul să comunice cu AMAIZENLOANS COMPANY prin e-mail pe amaizenloan@yahoo.com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...