Magie în Atelierul Zânelor by JCI Constanța, ediția a 16-a „Poveste de iarnă”

„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.”  Calvin Coolidge

În Constanța, Zânele JCI marchează începerea sărbătorilor cu un eveniment inedit şi mult așteptat de părinți și copii. Atelierul Zânelor își redeschide porțile duminică, 10.12.2017, ora 16:00, Hotel Ibis, sala Ovidiu.

JCI Constanța dăruiește magie la Atelierul Zânelor, prin joc si multă distracție. Invităm toți copiii, cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani, alături de părinții lor la ateliere de creație, pentru a confecționa obiecte și decorațiuni frumoase, dar cel mai important, să petreacă timp magic împreună, în familie, alături de zâne şi animatori costumați în personajele favorite ale copiilor. Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța timp de 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere de creație.

De sărbători și nu numai, să fim mai buni! 

Ajuns deja la a 16-a ediție, Atelierul Zânelor, eveniment cu scop educativ și caritabil, își propune să aducă bucurie și zâmbete în dar nu doar copiilor din program, ci și copiilor ce provin din familii nevoiașe. Cum? Înscrie-te la eveniment și donează și tu un mic cadou (hăinuțe, jucării, dulciuri sau alimente) pentru cazurile atent selectate de Zânele JCI. Acestea vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului –UMANITARA din comuna Lipnița., sat Cuiugiuc. Participarea la eveniment presupune și o donație în valoare de 60 RON.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:

Atelierul Zânei Scrisorii: Una dintre tradițiile de iarnă preferate ale copiilor este redactarea scrisorii către Moș Crăciun. În cadrul acestui atelier, copiii își testează creativitatea, însa este și un prilej prin care părinții pot afla 
ceea ce își doresc cei mici.
Atelierul Zânei Brăduțului: La acest atelier, alături de Zâna Braduțului, copiii și părinții au ocazia să transforme un con obișnuit de brad într-un decor special și magic pentru brăduțul de Crăciun.
Atelierul Zânei Merindelor: Copiii sunt mai încrezători să guste preparatele atunci când și ei au contribuit la prepararea acestora. Ei bine, da, știm cu toții că prichindeilor le place la nebunie să se joace în bucătărie, iar de data aceasta primesc și ajutor de la Zâna Merindelor.
Atelierul Zânei Ornamentelor: Colorăm, lipim și ne distrăm. Zâna Ornamentelor îi așteaptă pe cei mici să confecționeze împreună cea mai frumoasă ghirlandă. Desigur, dacă cerem daruri multe, trebuie să găsim o modalitate de a-l impresiona pe Moș Crăciun, ținând cont de toate detaliile.
Atelierul Zânei Zăpezii: Frumoasa Zână Zăpezii împreună cu părinții și copiii vor contribui la crearea unei imagini de poveste în cadrul acestui eveniment. Aceștia vor realiza cu ajutorul acuarelelor și hârtiei, fulgi de nea.
Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla ultimile noutăti și evenimente organizate de JCI Constanța.
 

3 Comments

  1. In perioada asta am vazut ca sunt evenimente caritabile de genul acesta cam in toate marile orase, dar problema este ca nu sunt promovate cat ar trebui sau asa mi se pare mie.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...