Noua colecție Mathilde te invită să-ți redefinești limitele!

Noua linie vestimentară semnată Mathilde aduce în prim-plan creații care mixează cu succes elemente retro ale anilor ’70 (motive florale) cu elemente moderne (forme geometrice). Lasă-te inspirată de aceste combinații inedite și formează ținute cu care să te faci remarcată în noul sezon de primăvară! În această colecție regăsim atât piese adaptate temperaturilor de sezon cum ar fi trench-urile sau poncho-urile, dar și numeroase piese versatile, care pot fi integrate cu succes și în ținutele de vară: rochii, pantaloni, bluze.


Atunci când a creat piesa centrală a colecției: costumul clasic din două piese, cu pantaloni, într-o singură culoare (roșu intens), designerul Mathilde s-a lăsat inspirat de femeia puternică și determinată, capabilă să ducă la bun sfârșit orice își propune. Liniile drepte, bine definite, urmăresc cu atenție forma grațioasă a corpului feminin, dar inspiră în același timp forță și siguranță de sine, dând ținutei o notă de eleganță minimalistă.

“Investiția constantă în materiale de calitate și stilul inconfundabil Mathilde cred că au fost elemente cheie pentru succesul poveștii Mathilde. Mă bucur să descopăr că în doar câțiva ani am reușit să construim o comunitate a brandului activă și fidelă. Clientele noastre sunt atât de încântate de creațiile Mathilde, încât am hotărât să adăugăm eticheta <<M>> pe piesele cheie din colecție, etichetă aplicată în diferite forme: în benzi orizontale, verticale sau ca element central pe spatele unui sacou sau trench. Comunitatea noastră crește de la an la an, motiv pentru care am mărit capacitatea de producție cu încă o fabrică, iar recent am lansat și cel de-al doilea magazin din București, în zona Dorobanți.” a precizat Răzvan Gheşea, director investiții Mathilde.

Pentru cele care nu sunt adaptele culorilor tari, dar se regăsesc în acest stil vestimenatar, Mathilde a recreat costumul folosind tartan, pentru a stinge efectul monocrom, iar rezultatul este la fel de spectaculos. Nu în ultimul rând, tartanul este folosit în noua colecție Mathilde și în alte creații vestimentare cum ar fi rochii, pantaloni, bluze.

Colecția abundă în materiale naturale, de la cele translucide cum ar fi organza, batist, la cele prețioase: stofă, catifea, jacard, dar și materiale foarte confortabile: jerseu, tricot fin. Nu lipsesc combinațiile de printuri florale și geometrice, dar și printurile spectaculoase: animal print și carouri.

Descoperă și tu noua colecție de primăvară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro! Lasă-te inspirată de creațiile care ies din tipare și inspiră-i și tu la rândul tău pe cei din jur cu ținutele Mathilde purtate în stilul tău natural!

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...