Scary night :))….

Neatza fetele!:)) Aseara din lipsa de ocupatie , mi-am zis sa vad un film.Initial am vrut ceva comedie dar in sfarsit rasfoind site dupa site am dat de „Orfana” .Nu am vazut acest film, dar mi-a placut enorm .Culmea la sfarsit cand am dat o cautare mai amanuntita ,acest film e produs de celebrul Leonardo Di Caprio. Nu mi-a venit sa cred ,e un film bun ce merita vizionat.
Un scurt rezumat al filmului : Kate si John un cuplu frumos isi doresc f mult un copil.Kate pierde copilul, iar in cuplu apar probleme,iar femeia este bantuita de cosmaruri teribile.
Pentru a readuce pacea in familia lor,cei doi cad de comun acord sa adopte un copil,iar in urma unei vizite la un orfelinat ,cei doi simt o atractie catre o fetita de 9 ani pe nume Esther.
La scurt timp de la sosirea fetitei in caminul celor 2, incep sa se petreaca o serie de bazaconii ciudate,ceea ce o face pe Kate sa creada ca in ciuda faptului ca Esther are o infatisare de ingeras are o latura diabolica.
Tentativele lui Kate de a deschide ochii celorlalti membrii ai familiei sunt sortite esecului, iar avertismentele trec neobservate pana cand ar putea fi prea tarziu pentru a impiedica o tragedie.
Un horror cat de cat reusit as zice ce merita vazut.
Astept parerile vostre daca ati vizionat acest film!:) Va pupik !!

One Comment

  1. Daaaa, am vazut acet film, dar acum doi ani, cred. Habar nu aveam ca Leonardo…Hmmm! Interesant filmul! Mai spune-ne ce filme ai mai vazut si merita vazute1

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...