Filmul preferat al săptămânii..”The Vow”


Buna ziulica fetele!! Azi vreau sa va vorbesc despre un film vazut ieri,eram într-o pasa mai proasta (dehh astenia de primavara) si mi-am cautat un film sa ma delectez.
Am dat peste „Juramântul” (The Vow) si mi-am zis pfff cp nu pierd nimic daca îl vad.Zis si facut ,mi-am luat ceiutzu de tei ,m-am instalat comod si am început sa vizionez filmul.
La inceput totul e un talmes-balmes lol ,un soi de imagini când” trecut ” când sare iar la prezent ,ma si intrebam peste ce prostie de film am dat.
Actiunea filmului se bazeaza pe un caz real ,al unei domnisoare Paige (in cazul nostru actrita Rachel McAdams) care se indragosteste de bunaciunea numita Leo ( actorul Channing Tatum) .
O frumoasa poveste de iubire ,urmata evident de o casatorie fulger la nici 2 luni de la prima întâlnire.
Intr-o noapte cu ninsoare deasa, cei doi sunt victimele unui accident de masina. Leo scapa nevatamat, insa Paige are leziuni cerebrale, care ii sterg din memorie toate amintirile legate de relatia cu sotul sau. La iesirea din coma, Leo este pentru ea un strain. 
Pfff na beleaua naibii acum,sa vezi circ mi-am zis eu.Leo se trezeste in situatia de a lua de la capat o relatie la care visase toata viata si de a-i recuceri inima sotiei sale. 
In urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani in urma, pe vremea cand era studenta la Drept, inainte de a-l cunoaste pe Leo. Viata sa actuala ii este complet straina. 
Si de aici încep eu sa ma apuce scamele si spumele ca zapacita de Paige e varza ,si nu îsi mai revine o data.
Saracul Leo ,refuza sa se dea batut, el se hotaraste sa ia totul de la capat si o curteaza pe Paige ca si cum de-abia s-ar fi cunoscut, în speranta ca aceasta se va indragosti din nou de el. 
Un film din categoria lacrimogene si cu multe noduri in gât,un film care reuseste sa trezeasca sentimente de iubire si duiosie si celui mai rece om. 
Sper sa vedeti si  voi acest film ,chiar merita !! Astept parerile voastre despre el !!Pwwwpik

                                                      

2 Comments

  1. Tocmai l-am recomandat si eu, l-ai povestit foarte frumos, eu evit sa dau prea multe detalii sa nu stric bucuria omului care vrea sa vada filmul, dar tu l-ai povestit atat de frumos ca parca imi vine sa ma mai uit o data :)) :*

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...