Să ne menţinem mereu tinere …..

               Fii mereu tânără, mereu frumoasă şi cu siguranţă cea mai admirată….

Poartă ochelari de soare cu protecţie UVA pentru zona ochilor pentru a evita strângerea ochilor. una din cauzele ridurilor.

Dormi cele opt ore pe noapte. Pielea şi sănătatea se vor îmbunătăţi cu un somn suficient.Abilitatea pielii de a se repara singură e uimitoare în timpul somnului.

Adaugă antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali în dietă. Au propietăţi anti-inflamatorii şi ajută la menţinerea hidratării epidermei.

Alege pentru  machiaj produse hipoalergenice , testate dermatologic.Fii atentă ca fondul de ten să nu aibă parfum sau parabeni.

Exfoliază corect pielea şi alege produse potrivite pielii tale. Folosind prea des cosmetice abrazive sau aplicându-le foarte intens pielea devine sensibilă sau se irită.

Hidratează tenul şi gâtul cu o cremă de noapte pe bază de acizi hidroxini sau retinol, sub nici o formă nu folosi aceste creme în timpul zilei ,pentru că vă pot spori sensibilitatea pielii la razele UVA.

Pentru zona sensibilă din jurul ochilor întotdeauna alege produse pe bază de colagen. Aacest ingredient combate semnele îmbătrânirii cauzate de poluare şi stres.

 

Nu ieşi din casă fără să aplici o cremă hidratantă, pe care o laşi să pătrundă în piele 20-30 min înainte de aplicarea machiajului.

 

One Comment

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...