Reguli de bun simt..adaptate la viata de zi cu zi..

Rasfoind zilele trecute prin „google.com” am dat peste aceste „reguli” sa le zicem asa , despre bunul simt al oamenilor ..Oribil am putea spune dar ADEVARAT! Regula bunului simt sau cei 7 ani de acasa au cam disparut la fel ca brontozaurii din trecut.

Pe mine ,m-au amuzat dar m-au si oripilat in acelasi timp…
Deci din categoria „ASA NU” :(precizez ca aceste randuri sunt preluate dintr-un blog mai vechi care l-am gasit pe nume Cutia cu ganduri pacat ca autoare nu mai scrie in continuare )…

1.La metrou, după ce se deschid uşile, întâi urci şi apoi îi laşi pe ceilalţi să coboare.

2.Muzica se ascultă neapărat tare, în mijloacele de transport, acompaniată de nişte bătăi ritmice în picioare şi de o îngânare grotească.

3.Scuipăm în mijlocul drumului, eventual la picioarele cuiva.  Demonstrăm astfel că avem ţintă bună.

4.Aruncăm mucul de ţigară pe jos. Aşa ştim sigur că nu ia foc coşul de gunoi.

5.Strănutăm fără să punem mâna la gură. Nu este politicos să te bucuri numai tu de răceală în timp ce toţi ceilalţi stau liniştiţi lângă tine.

6.Întârziem la întâlniri. Demonstrăm astfel că suntem preocupaţi de persoana noastră.

7.Nu folosim batistă când ne suflăm nasul. De ce? Dacă sunt batiste clasice, trebuie să le spălăm. Consumăm apă şi detergent. Dacă sunt de hărtie, tăiem copaci. Concluzie: distrugem planeta!

8.Dacă împrumutăm bani, nu îi mai dăm înapoi. Din moment ce persoana respectivă ne-a împrumutat, înseamnă că are suficienţi.

9.Nu spunem „mulţumesc”, „te rog”, „pardon”. Mai puţin oxigen consumat = planetă salvată.

10.Ţipăm pe stradă cât ne ţin plămânii. În caz că persoana pe care o strigăm nu ne aude, cu siguranţă cineva de pe stradă o va face atentă că vrem neapărat să îi vorbim..

Asadar dragele mele,concluziile le trageti singure…Va poop

6 Comments

  1. Hai odata, hai de 2 ori, dar pana la urma te prinzi si fugi de persoanele de gen. Deci mai bine ca se arata, macar stim cu cine avem de-a face.

  2. Din pacate aceste specimene se tot inmultesc si le vezi pe toate drumurile 🙁 trist!

  3. :))
    Pai daca ei acasa , intre prieteni , la scoala vad ca e bine ,ca se poarta astfel de comportament si nimeni nu le atrage atentia si nici nu le da peste nas – normal ca tot vedem specimene din astea.
    Trebuie sa ne ferim ,ca eductie cu forta nu poti sa le faci.
    http://www.oglindaoglinjoara.blogspot.com

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...