BeautyList.ro–Un nou magazin online

Dragele mele ,stiu ca sunteti iubitoare de frumos :)) si pentru acest motiv vreau sa va anunt sa s-a deschis un nou magazin online  cu produse cosmetice care va plac foarte mult. Site-ul se numeste „BeautyList” si se vrea un magazin online ” for beauty lovers”.
Cum era si normal,  am fost foarte curioasa ce fel de produse au si la ce preturi. Deja mi-am facut un „wishlist” destul de generos, preturile sunt acceptabile si in plus pentru comenzi in valoare de 100 Ron beneficiezi de transport gratuit  si aici au un mare plus de la mine. Dar sa va arat ce mi-am ales eu din magazinul lor …:))

LA COLORS PALETA 5 FARDURI METALICE (LA COLORSA) -29,90Ron

O paleta ce contine 5 farduri in culori indraznete. Au o aplicare usoara. Dureaza o zi intreaga dupa aplicare. Finish metalic. Paleta este insotita de un aplicator cu 2 capete.
(disponibil si in alte nuante)
OJA NYX GIRLS (NYX COSMETICSA) -17,91Ron
Pe aceasta pur si simplu o ador 🙂 De fapt ador tot ce tine de aceasta culoare :))
(disponibil si in alte nuante)
OJA KLEANCOLOR – COLECTIE MINI (KLEANCOLORA) -35,90Ron
Set de 6 mini-oje perfecte pentru calatorii.:)) mai ales pentru aceasta vara
(disponibil si in alte culori)
LA COLORS JUMBO EYE PENCIL (LA COLORSA)  -15,91Ron
Acest creion inlocuieste cu succes fardurile traditionale pulbere. Poate fii folosit ca si contur pentru ochi in linii precise sau ca si culoare pe intreaga pleoapa. Culorile dureaza si se aplica usor.
(disponibil si in alte nuante)
WNW MEGALENGTH MASCARA (WET N WILDA) -21,90Ron
 
Pentru gene lungi, bogate si perfect definite, această formulă prelungeste vizibil lungimea genelor. Testat oftalmologic.
Acestea sunt cateva din produsele mele favorite de pe acest magazin online,sper ca v-au placut va invit si pe voi pe BeautyList.ro poate gasiti si voi ceva pretty :)) Va pooop si va astept in continuare la urmatoarea postare !!

2 Comments

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...