Rasfat apicosmetic cu Apidermaliv si Floral

Bună ,dragele mele.Acum ceva timp am primit spre testare de la Complex Apicol  2 geluri de duş superbe. Şi anume unul cu ulei de măsline şi unt de shea iar celălalt cu propolis şi ulei de sâmburi de struguri.
Mă gândeam că vor fi ca celelalte care le-am mai folosit ,dar au ceva în plus zic eu .
 

APIDERMALIV  – gel de duş cu ulei de măsline şi unt de shea 

 Descrierea oficială:


Gelul de duş Apidermaliv răsfaţă delicat pielea datorită combinaţiei de ulei de măsline, unt de shea şi lăptişor de matcă. Uleiul de măsline hrăneşte în profunzime pielea menţinând-o suplă şi elastică, in timp ce untul de shea repară pielea rănită şi intensifică circulaţia. Lăptişorul de matcă, untul de shea şi uleiul de măsline sunt un răsfăţ regal pentru pielea corpului. 250ml

Părerea mea: Am folosit acest gel de duş timp de o lună ,în fiecare zi ..chiar şi de 2 ori 🙂 La ce călduri sunt în constanţa duşurile erau la ordinea zilei. L-am folosit cu drag, mai ales că hidratează pielea destul de bine ,şi nu am mai fost nevoită să aplic şi loţiunea de corp cu care eram obişnuită .Miroase delicios ,băieţelul meu cel mic a spus (după ce l-a folosit şi el ,că altfel nu se putea ) că miroase ca o prăjitură hehe .:)
Mi-a plăcut consistenţă gelului ,arată ca mierea 🙂 şi în mare pot spune că face toţi banii .Pielea este mai catifelată şi este hidratată intens. Singurul minus care îl pot da acestui produs este ambalajul mi-ar fi plăcut să fie transparent să pot vedea cât am consumat .:) În rest 10+ !

 FLORAL –  -gel de duş cu propolis şi ulei de măsline
Descrierea oficială :

 Proprietăţile antibacteriene şi antimicotice ale propolisului s-au întâlnit cu beneficiile uleiului de sâmburi de struguri şi extractului de portocale în răsfăţul apicosmetic pentru duş Floral®. Gelul de duş Floral® lăsa o senzaţie de prospeţime şi curăţenie a pielii corpului datorită beneficiilor combinaţiei de propolis cu ulei de sâmburi de struguri. 250ml

Părerea mea :La fel ca precedentul l-am folosit şi pe acesta zilnic timp de o lună. Mă aşteptam să miroasă chiar a floricele , dar are un miros dulceag ,parcă tot stupul de miere este în el. Chiar dacă nu este la ce m-am aşteptat ,mi-a plăcut foarte mult ,pielea este răsfăţată la fiecare duş ,rămâne catifelată şi mirosul persistă chiar şi câteva ore după baie.
Mă declar mulţumită 100% de aceste geluri de duş,chiar le recomand cu căldură .Preţurile sunt accesibile şi pentru orice buzunar. Le puteţi găsi aici  in plus veti mai gasi inca 2 tipuri de gel si anume Apidermin si Floramin .
Sper că v-am convins că merită încercate dragele mele 🙂 Care din voi aţi fost răsfăţate cu aceste geluri?Sunteţi mulţumite?
                                                         Va Poop dulce!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...