Fii regina modei!….

Buna seara dragele mele, cu pasi repezi vara ne face semne ca sa cam terminat cu distractia, iar in aer se simte deja mirosul toamnei.
Vom fi nevoite sa schimbam „macazul” hainele de vara vor fi inlocuite pe raftul sifonierului de hainutele un pic mai calduroase pentru toamna.
Ca ne place sau nu, a fi in trend nu mai este un lux…este chiar o necesitate din dorinta de a arata bine, de a te simti frumoasă in pielea ta.
Odata cu venirea timpului rece, eu cel putin sunt panicata …”nu am cu ce sa ma imbrac”!! Never!! Incep sa colind magazine dupa chilipiruri, poate gasesc si eu ceva sa imi placa, sa arat divin si cel mai important sa nu dau bani prea multi 🙂
De ceva timp au aparut tot felul de magazine online, unde ai posibilitatea sa iti comanzi ce iti doresti si daca ai noroc poti nimeri cand au promotii si reduceri colosale .
Un astfel de magazin este si FashionQueen. L-am descoperit acum cateva luni dar cum sunt eu mai suspicioasa pentru prima „intalnire” nu am facut comanda de prima data.
Aici ai de unde alege, la preturi rezonabile diferite sortimente de imbracaminte cum ar fi rochite  colorate pentru a arata superb la o petrecere, incaltaminte, o multime de accesorii (curele,ochelari,esarfe) si multe altele, si va asigur ca va puteti crea o tinuta trasnet fara a mai fi nevoie sa cautati alte magazine.
Eu de exemplu am ales ca tinuta noua pentru o zi racoroasa de toamna :

 

Trench Sweet Queen Black

 

E dragut, imi place croiala si in plus e la reducere cu 20% la numai 140Ron .

 

Rochie Special Bow Beige

Rochia e superba, nici prea lunga, nici prea scurta..merge perfect in combinatie cu trench-ul de mai sus. Rochita este si ea la reducere 30% si costa numai 60 Ron. Adevarat chilipir!

Jeans Love Secret Beige

 O culoare de toamna, acesti jeansi ar arata superb tot in combinatie cu trench-ul, sunt la reducere la numai 100Ron.

Pantofi Piele Sugar Babe Beige

 Si ca tinuta sa fie aproape perfecta, pantofii sugar Babe completeaza delicat jeansii Love Secret. Inaltime toc 12.5 cm, platforma 3 cm. Nu sunt la reduceri (dar nu se stie niciodata ,asa ca stati cu ochii pe ei), pret actual 185Ron.

Poseta Flowers Desire Beige

Flowers Desire este o poseta decorata cu flori imitatie piele,este chic ,eleganta . Are reducere 10% ,pret 145Ron.

Cam asa arata in viziunea mea noua tinuta, poate ca nu este pe placul tuturor dar pe mine aceste produse m-au incantat de cum le-am vazut si cred ca merita achizitionarea lor. Si inca ceva dragelor,FashionQueen are pana pe data de 7.09.2012, 100 de articolele din categoria „Promotii” ,grabiti-va sa va alegeti cate ceva ,unele articole de imbracaminte au stocuri limitate.Si inca ceva ,livrarea prin posta romana este gratuita . 🙂

Ce parere aveti de promotia celor de la FashionQueen? Ati mai comandat vreodata de la ei?Care este opinia voastra vizavi de livrare,produsul cumparat?Va place ce mi-am ales?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...