Castiga cu FashionQueen.ro-*concurs*

Buna seara dragele mele ,asa cum va spuneam de ceva timp v-am pregatit o surpriza frumoasa ,si sper sa va bucurati de ea.
In colaborare cu FashionQueen.ro ,v-am pregatit un concurs in care puteti castiga un voucher de 90Ron,cu care va puteti cumpara ce doriti din magazinul online pe care dumnealor il detin.Le multumesc din suflet pentru acest voucher pe care il ofera ,si speram ca fericita castigatoare sa se bucure de el.
Ca la fiecare concurs avem cateva reguli ,pe care as vrea sa le urmati ,la acest concurs chiar nu voi accepta nici o greseala(share nonpublic,link gresit sau una din reguli omisa).Respect foarte mult acest magazin ,si cred ca fiecare din noi suntem destule de mature ca sa urmam niste simple reguli,fara a omite nimic din cerintele care vor urma.
Deci rugamintea mea este sa urmati toti pasii ,eu voi verifica pana la sfarsitul concursului fiecare intrare si voi corecta greselile care apar cu rugamintea ca in termen de 24 de ore persoana sa rectifice sau sa adauge una din cerinte.Aceasta rugaminte o fac ca urmare a unor concursuri in care am observat ca unele persoane se inscriu doar de dragul unui concurs si nu mai revine pe pagina sa vada daca sa mai modificat ceva pe parcurs.
Dar se trecem la concurs dragele mele,deci premiul :Voucher 90RON
REGULI: 
1.Sa ma urmariti prin GFC
2.LIKE paginii FashionQueen „AICI”  si paginii mele de pe facebook „AICI
3.De pe magazinul online FashionQueen share pe pagina voastra de facebook(sa fie public) unui produs pe care il doriti cu tag la 3 prieteni !  
4.Share acestui concurs pe pagina voastra(share public)
Regulile sunt simple ,inca o data va rog sa urmati toti pasii pentru ca intrarea voastra sa fie valida si sa nu fiti descalificate.
Perioada concursului :5septembrie-26septembrie
Va urez mult succes ,nu uitati de promotiile cu reduceri pana la 50% cu care va incanta in aceasta perioada FashionQueen si asteptam cat mai multe inscrieri,va pup si nu uitati …
       Fii regina modei!!

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...