NH Hoteles – “Wake Up To A Better World”

„_Aşadar stimaţi radioascultători, să sune trâmbiţele.. vom extrage în sfârşit premiul cel mare oferit de NH Hotels un sejur de 1 săptămână!! Şi câştigătorul este…
Plictiseală maximă, în gândul meu „pfff iar trece norocul pe langa mine..” şi deodată telefonul:
_Alo! RadioSuperBlog la telefon cu doamna Maria Agurita Ignat vă rog..
_Um da.. la telefon..
_Wow ce noroc pe noi doamnă, aţi răspuns repede, vă anunţăm că sunteţi fericita câştigătoare a marelui premiu oferit de…
_ O doamne.. sper că nu glumiţi…
_Deloc! Aveţi posibilitatea să petreceţi o săptămână de neuitat într-unul din hotelurile lanţului internaţional NH Hoteles. Pentru asta trebuie să ne spuneţi care ar fi destinaţia dvs şi puteţi pleca chiar mâine…”
Fără a sta mult pe gânduri am ales Italia, cazarea la NH Venus Sea Garden Resort situat în zona Sicilia dominând Marea Mediterană.În câteva ore am ajuns cu avionul la destinaţie. Eram deja obosită dar ardeam de nerăbdare să vizitez locaţia.
Am fost impresionată de la intrarea în hotel de amabilitatea tuturor, unde întorceai capul erau numai zâmbete. O atmosferă caldă şi primitoare exact cum îmi doream. Camera DeLuxe o oază de linişte şi pace cu tot confortul necesar era de vis în culori care îmi liniştea sufletul, aveam la dispoziţie 2 terase una cu vedere spre grădină iar cealaltă cu vedere în curtea interioară.
Am petrecut seri de vis în grădina hotelului, dansând cu fluturii ascultând şoaptele mării.
Mi-am potolit foamea în restaurantul La Conchiglia într-o atmosferă tradiţională, iar ce ma impresionat este că folosesc numai ingrediente proaspete locale.
Am vizitat centrul sportiv unde am putut să mă relaxez şi să mă bucur într-un bazin de înot. Pentru cei mai îndrăzneţi complexul este dotat şi cu două terenuri de tenis, un teren de volei, un mic teren de fotbal.

Parcarea este gratuită, asistenţă medicală dacă este nevoie plus serviciul valet e la dispoziţia ta. Acces la internet am avut din plin, şi spre mirarea mea am aflat că şi animalele de companie au acces în hotel. Data viitoare îl voi lua şi pe Max cu mine să se bucure de privelişte.
Sub deviza „Wake up to a better world” NH Hoteles îşi doreşte să comunice întregului univers grija lor pentru mediul înconjurător.
M-am răsfăţat cu noua gamă de cosmetice „Agua de la Tierra” în ambalaj oxo-biodegradabile oferit gratuit fiecărui oaspete al hotelului, durata de biodegradare fiind până la 7 zile în loc de 400 de ani cât este durata standard a unui ambalaj de plastic.

Un plus de respect pentru că se gândesc la purificarea mediului, şi cred că fiecare din noi am putea să facem ceva în această privinţă.
Ahh şi să nu uit compania NH oferă şi un “calculator al emisiilor de dioxid de carbon”, disponibil pe website-ul lanţului hoteliersi încă ceva foarte important este că există posibilitatea de reîncărcare a maşinilor electrice. Totul Eco aş putea zice!
Dacă nu puteţi călători în afara ţării puteţi să vă delectaţi cu atmosfera primitoare într-un hotel NH de la noi. Vei vedea calitatea serviciilor sunt aceleaşi cu cele din afară ţării, făcând sejurul sau întâlnirea de bussines de neuitat.
Aşa că dragilor dacă doriţi servicii ireproşabile de 5 stele într-un hotel de 4* NH Hoteles este o alegere, eu am făcut-o şi voi păstra în minte mereu sloganul lor „Wake up to a better world”.. chiar ai pentru ce te trezi pentru a face lumea mai bună.

 Acest articol a fost scris pentru proba nr13 la SuperBlog2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...