Stilul care ti se potriveste, oriunde, oricand

După nebunia de culori de asta vară ,iată că a venit cu paşi repezi şi hotărâţi ,culorile calde ale toamnei invadând pur şi simplu întregul oraş.
Nu ştiu cum sunteţi voi ,dar eu deja mă crizez când este vorba de schimbarea garderobei.Chiar dacă şifonierul este full niciodată nu am destule ţinute sau chiar dacă există mereu sunt în căutare de ceva nou.
Şi aşa începe alergătura prin magazine terestre sau online,poate îmi găsesc ceva să mă multumeasca.
Caut promoţii,verific calitatea,compar preţurile şi apoi cu mare greutate mă hotărăsc la ceva.
Ce să fac fraţilor dacă sunt femeie?Trebuie să coste puţin,calitate maximă şi cel mai important să arăt bine nu?
Spre norocul meu , după lungi căutări m-am hotărât să răsfoiesc un catalog Real-HyperMarket aruncat cu grijă şi atenţie în mijlocul curţii. Săracul catalog era ciufulit de căţelul meu Max (cred că vroia şi el ceva..) dar tot am reuşit să-mi delectez ochişorii cu ceva.
O mulţime de articole de la rochii,cămăşi etc  la încălţăminte comodă toate destinate unui stil de viaţă activ .O colecţie adaptată în stilul toamnei, marca Designers vă încânta cu un stil fresh pentru toate gusturile chiar şi pentru cei mai pretenţioşi.
După lungi cugetări m-am hotărât să îmi aleg şi eu câte ceva .Am căutat ceva simplu,nu chiar sofisticat .Ceva în care să arăt bine,să mă simt comod .Ce mi-a încântat ochişorii a fost pe la pagina 4
unde am găsit un outfit drăguţ compus dintr-un cardigan maron ,cămaşă şi pantalon de damă cărămizii cu o croială frumoasă , m-ar prinde foarte bine şi le-aş putea purta oriunde.

Ahh şi să nu uit de acele ghetuţe de culoare neagră de la pagina2 care chiar dacă par un pic cam înalte cred că sunt comode .Le-aş asorta cu cardiganul maron şi o pereche de blugi de aceeaşi culoare.
Preţurile sunt accesibile,calitate maximă şi voi arăta bine !Le voi purta cu drag în drum spre servici sau chiar la o plimbare de seară..Hai gata ,mă duc fuga să le probez , nu de alta…. dar soţul meu ar vrea să ştie ,pe ce-a dat banii a lui Marie 🙂

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...