Alege bijuteriile potrivite de pe LuxuryGifts.ro

Nu ştiu cum sunteţi  voi, dar eu de obicei obişnuiesc să-mi arunc privirea la felul cum unele doamne sau domnişoare îşi etalează bijuteriile.
Unele ştiu cum să iasă în evidenţă cu stil şi eleganţă, altele degeaba se chinuie săracele că la sfârşit tot ca un pom de Crăciun arată.
Pentru a arăta bine cu bijuteriile noastre ar trebui să ţinem seama de multe aspecte.
În primul rând de aspectul nostru şi aici mă refer la forma feţei dar trebuie să ţinem seama şi de vârsta noastră şi stilul vestimentar pe care îl abordăm în acel moment.
Faţa ovală este considerată faţa perfectă, poţi purta orice fel de bijuterie, în orice formă dar e bine să te fereşti pe cât posibil de cerceii foarte lungi pentru că îţi vor alungi prea mult forma feţei.
Faţa rotundă este un pic mai pretenţioasă, de preferat ar fi să nu purtaţi niciodată cercei mici ţip perluţă, încercaţi să purtaţi coliere cât mai lungi şi cerceii la fel pentru a crea impresia de lungime.

Pentru faţa pătrată cei mai potriviţi sunt cerceii în formă de picătură sau cei curbaţi.
Bineînţeles că trebuie să ne orientăm şi cum ne îmbrăcăm, cu stil vestimentar eşti obişnuit sau pentru ce ocazie trebuie să ne accesorizăm.
Dacă doreşti să fii mereu in trend dar în acelaşi timp elegantă şi să furi privirile tuturor ,poţi găsi o varietate de bijuterii pe toate gusturile chiar şi pentru cele mai sofisticate dintre noi în magazinul online LuxuryGifts.ro.
La ocazii speciale gen nunţi, botez etc etc. pentru o eleganţă desăvârşită alege cerceii tip perlă şi un colier la baza gâtului.

Eu de exemplu sunt adepta stilului romantic şi majoritatea bijuteriilor mele sunt în formă de fluturaşi ,animăluţe sau floricele.
Pentru o ocazie specială (nunta fratelui meu) mi-am ales cum era de aşteptat un superb colier cu cristale Swarovski in formă de fluture. Aceste minunăţii le voi purta împreuna cu o rochie crem  şi asta pentru a scoate în evidenţă frumuseţea bijuteriilor.

Aşadar dragele mele ,fiţi atente cum vă etalaţi bijuteriile. Dacă vrei să fii strălucitoare ,nu îţi pune o tonă de zorzoane doar că vrei să arăţi lumii că ai cu ce.Încearcă să combini stilul tău vestimentar oricare ar fi el : romantic,clasic sau boho-chic cu bijuterii specifice nevoilor tale.
Cu siguranţă vei face furori ,oriunde ai merge dacă respecţi cât de cât regulile.
Eu sunt tare curioasă.. voi cum vă alegeţi bijuteriile?

  Acest articol a fost scris pentru proba nr 17 la SuperBlog2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...