Cum să cucereşti cu o carte Nemira..

El nu prea citeşte.. nu mai are răbdare şi nici timp. Cred că ultimile cărţi care le mai răsfoieşte sunt cele de electronică, uitându-se după schiţe, diode sau alte chestii total ciudate pentru mine.
Ştie că-l iubesc dar vreau să-l surprind şi am vrut să îi fac o surpriză.
M-am chinuit nopţi întregi, am făcut planuri în minte şi apoi am hotărât să-i cumpăr o carte. Nu, nu de electronică că deja are destule de mă împiedic de ele prin casă. „Te voi iubi mereu ” de Cecily Von Ziegesar mi-a părut alegerea perfectă, nu că povestirea scriitoarei ar avea ceva în comun cu noi dar am crezut că este cea mai potrivită la acel moment. Mesajul meu va fi înţeles din prima şi ca să adaug un pic de zâmbet pe faţa lui, am hotărât să ştampilez personal cu buzele mele fiecare filă din carte cu câte un sărut exact pe numărul paginii că să nu se vadă cifrele.

De ce? Simplu dragii mei:

Te voi iubi mereu şi dincolo de moarte
Ca să-ţi dai seama cât.. citeşte această carte
Şi numără săruturile ce-n file le găseşti,
De-atâţia ani de dragoste o să te lipeşti
.”

A zâmbit când a văzut surpriza şi s-a închis în dormitor:
 „_Am puţină treabă…”
A revenit câteva ore mai târziu în noapte, vedeam în ochii lui că a fost impresionat şi plăcut surprins de ghiduşia mea.
„_ 504 ani de dragoste, iubita? Hmmm cam puţin..spuse el bonsumflat.
  _ Hehe, morocănosule! 506 dragule ai uitat două săruturi de pe copertă. O grămadă de ani cu dragoste te aşteaptă aici.. şi dincolo de moarte. Nu scapi tu aşa uşor de mine..”

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...