Eclipsa de preţuri…

Bună dragele mele ,după cum ştiţi de o săptămână toată populaţia vuieşte pe la colţuri de mega campania Black Friday 2012 .
Prima dată nu prea am înteles ce şi cum se mănâncă ,dar într-un final după lungi căutări i-am dat de capăt.
Sunt sute de firme care în această săptămână în ziua de vineri vor avea reduceri masive până la 90%  din preţul iniţial.
Şi pentru că sunt şi eu interesată de aceste reduceri ,am survolat piaţa cât de cât şi vreau să vă spun că am dat peste multe firme cu produse de calitate.
Printre ele se numără şi magazinul online ZorileStore.com  .Proaspăt câştigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la sectiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online(cu ocazia aceasta ţin să îi felicit pentru acest succes ) acest magazin comercializează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii şi se bucură de un real succes pe piaţa online din România.
ZorileStore  cuprinde o gamă variată de brand-uri foarte cunoscute pentru calitatea şi originalitatea lor . Printre ele se numără  Puma ,Lacoste,Police şi multe altele pe care vă invit să le descoperiţi voi . Cu siguranţă ve-ţi găsi câte ceva pe gustul vostru şi nu o să regretaţi alegerea.
Cu ZorileStore eu am mai colaborat prin vară ,şi vreau să vă zic că am purtat săndăluţele de la ei cam patru luni de zile ,calitatea şi confortul a fost de nota 10 ,şi de aceea îmi permit să vă recomand cu drag acest magazin online.
Ce este foarte important de aflat ? 
In cadrul aceastui eveniment Black Friday 2012 , se vor face reduceri la toate articolele de pe site de până la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv întreaga colecţie toamnă-iarnă 2012, aceasta din urmă va fi redusă cu minim 20%.
Aşadar dragele mele nu uitaţi de acest eveniment  şi sper să vă găsiţi ceva pe măsura exigenţelor voastre .
Vă pup şi să îmi arătaţi şi mie cu ce frumuseţi  v-aţi ales . 



Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...