Impresii de final…

În sfârşit am ajuns la finalul concursului SuperBlog 2012 ,2  luni în care v-am „terorizat” cu zeci de advertoriale sau poveşti imaginare depinde de enunţul probelor.
M-am hotărât să mă înscriu la acest concurs cu 10 minute înainte de deadline-ul de la miezul nopţii.
Eram 100% convinsă că nu am ce căuta acolo ,că nu sunt potrivită pentru acest maraton dar în final am făcut pasul.Chiar aveam îndoieli şi speram să nu fiu acceptată ,dar spre mirarea mea a doua zi am primit un email ” stimată..distinsă..etc etc blogul dvs a fost acceptat..etc etc vă urăm succes! „..
Ei acu Mărie gata nu mai ai ce face,trage aer în piept şi înfruntă furtuna . 🙂
Cum nu ştiam cu ce se mănâncă SuperBlog ,primele articole recunosc au fost scrise în dorul leli până când am primit o lovitură sub centură ca să zic aşa de la editura Nemira : 50 pct (din 100)..
Eram şocată ,nu ştiam dacă e bine sau nu cert este că m-am trezit la realitate .
SuperBlog nu este o joacă de articole sau cuvinte pompoase ,aşa că mi-am luat rolul de participant foarte în serios..sau cel puţin am încercat.
A fost greu ,m-am ambiţionat să nu primesc nici o penalizare pe durata concursului dar am avut momente când am vrut să renunţ.
Nu am înţeles câteodată sistemul de jurizare a unor sponsori ,mai ales că unii dintre ei au înţeles că ar trebui departajate primii 20 de clasaţi ,şi aici sa produs o greşeală din partea lor.
Sper ca pe viitor la următoarea ediţie să nu se mai întâmple ,cred că ar trebui să se gasească o altă cale de departajare .
Au fost probe uşoare dar şi foarte complexe şi cu toate că nu am studii superioare am încercat din răsputeri să scriu articolele cum şi-ar fi dorit juriul. Uneori am reuşit ,alteori nu .
Per total sunt destul de mulţumită de notele mele ,chiar sunt destul de bunicele pentru o începătoare.
Am scris cu mare drag proba de la Playboy V.I.P  şi cea de la Delaco ,mi-am pus imaginaţia la încercare şi chiar dacă nu am luat maxim de puncte a fost distractiv . Pentru proba Playboy chiar mi-a fost sugerată ideea să fac o continuare a „seducţiei” 🙂
Mi-a plăcut şi probele de la Oktal şi cele de la Luxury Gifts ,şi recunosc că am avut emoţii mari când aşteptam notele lor.
Vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor care mi-au citit articolele ,şi mi-au înseninat unele zile cu notele dumnealor ,multumesc şi Claudiei Pătraşcu pentru a fost alături 100% de acest concurs şi ne-a ajutat mereu ori de câte ori am avut câte o întrebare sau o problemă şi nu în ultimul rând multumesc din suflet cititoarelor mele care nu m-au abandonat şi au fost draguţe să îmi lase comentarii la articolele pentru acest concurs.
Hehe şi să nu uit mulţumesc tuturor colegilor din grupul SuperBlog că m-au suportat cu întrebări etc etc.
Am cunoscut oameni minunaţi ,şi sper ca pe viitor să mai am ocazia să ne întrecem în această competiţie.
Sincere felicitări tuturor finaliştilor şi succes în continuare în toate proiectele.
La final , ofer cu drag sponsorilor mei favoriţi o floare în semn de respect pentru tot ce aţi făcut pentru noi. 

       Gataa că mă apucă plânsul !! 🙂 Ne vedem la ediţia viitoare !!
       Acest articol a fost scris pentru proba nr 30 la SuperBlog 2012!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...