Cadouri funny de Crăciun…

 Moş Crăciun, toţi îmi spun
Că eşti darnic şi eşti bun.
Eu îţi scriu de mai-nainte
Că am fost fată cuminte,
Şi-ţi mai scriu, aşa, să ştii,
Că eu nu-ţi cer jucării,
Doar un mic frumos cado”
De la SlideDesign.ro
                    (poezia este inspiraţie după Scrisoare de Otilia Cazimir)
Ehh dragii mei mult a fost puţin mai este. Goana după cadouri înca nu a luat sfârşit ,te mai trezeşti în momente în care crezi că ai terminat cu totul …să uiţi pe cineva.
Anul ăsta mi-am făcut o listă în care am trecut toate persoanele dragi şi m-am gândit să le ofer câte ceva mai altfel decât de obicei. Nu parfumuri ,jucării chinezeşti sau alte fleacuri..ceva inedit.
Şi pentru că suntem într-o eră în care tehnologia este destul de avansată ,mi-am pregătit degeţelele pentru o plimbare virtuală prin magazinele online.
Nu tu înghesuială ,nici nervi că cutărescu a luat ultimul chilipir din raft.
Prin plimbarea mea virtuală (în care recunosc m-am simţit ca o divă de New York hehe ) am intrat glorioasă într-un magazin online de cadouri foarte drăguţe şi cu efect .
Magazinul se numeşte SlideDesing.ro şi  este primul magazin online romanesc, care îţi aduce culoare în viaţa de zi cu zi. Livrează bucurii la pachet pentru tine, iubirea vieţii tale, colegii de la birou sau pentru copiii curioşi.
Adică, idei de cadouri, decoraţiuni şi gadgeturi pentru răsfaţul tău personal, toate atent alese de către designerii noştri la Paris, Londra, Frankfurt, Amsterdam, Barcelona si Hong Kong.
Daca eşti în criză de timp, nu te încrunta! Cu livrarea VIP in 2 ore (în Bucureşti) ajungi la petrecere cu tot cu cadoul ales .
Cum să nu iubeşti acest magazin? Te scoate din toate încurcăturile şi cu siguranţă cadoul tău va fi foarte apreciat.
Eu am ales să îmi surprind persoanele dragi sufletului meu cu câteva minunăţii alese cu grijă şi multă dragoste.
Şi cum îi şade bine unei gazde hehe mi-am ales pentru mine personal (ehh ce să fac trebuie să mă cadorisesc şi eu din când în când) un frumos set de marcatori în formă de fluturaşi .

O minunăţie după părerea mea  ,sunt în culori diferite şi  se aplică pe pahare dând un aer jucăuş iar musafirii vor fi încântaţi ca nişte copii.
Şi să nu uit ,e un mod ideal ca fiecare să îşi recunoască paharul din care a băut ,fără a face confuzii.
 
Pentru soţul meu ,am ales un joc de table pentru călătorii .Un obsedat de astfel de jocuri şi pentru că mereu se duce la bunicu”Tudor pentru o tablă şi uită să mai vină..mi-am permis să îi fac o surpriză cu acest cadou..( să vedem acu” unde mai pleacă să joace o tablă…).

Pentru meseni mei dragi care se vor alătura mesei de Crăciun le-am pregătit o mică surprizăăă :))) Gândăcelul Katita o mică inovaţie haioasă care va stârni râsete şi bucurie celor din jur.

Pentru băieţelul meu Cosmin în vârstă de 12 ani am ales cărţile de joc invizibile . Este la vârsta în care experimentează aproape tot , şi este fascinat de trucurile magice făcute cu cărţile de joc.sigur va fi încântat de ele.

Au un design deosebit de frumos ,iar jucătorii vor deveni suspicioşi la vederea lor.
Off ,lista de cadouri este destul de lungă şi nu vă plictisesc cu ea. Cert este că am gasit metoda cadourilor mai altfel decât mi-am obişnuit apropiaţii să le primească.
O soluţie salvatoare ,fără riscul de a părea penibil când este vorba de cadouri minunate o găseşti în acest magazin.
Cadouri funny pentru toate gusturile chiar şi pentru cei mai sofisticaţi dintre noi le găseşti pe SlideDesign.ro iar bucuria din ochii celor dragi va fi ceva de neuitat când îşi vor primi cadourile.
Nu ai cum să dai greş,..magia Crăciunului se apropie ,tu eşti pregătit să îţi primeşti darurile?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...