Universul bijuteriilor şi pentru Ei…

Când vorbim de bijuterii ne gândim mereu la noi , la cât de frumos ne pun în valoare trăsăturile şi la câte capete vom întoarce după noi.
Dar peste tot aproape toate articolele de pe site-uri ,se vorbeşte despre bijuteriile doamnelor/domnişoarelor.
V-aţi gândit că şi jumatatea noastră are nevoie de atenţie?Şi ei poartă bijuterii la fel ca noi ,poate nu aşa de multe şi sofisticate dar am observat persoane de sex masculin îmbracate foarte elegant accesorizând vestimentaţia fie ea şi o ţinută de servici cu bijuterii .
Prin căutările mele în rafturile virtuale am găsit ceva pe măsura tuturor ,atât pentru noi cât şi pentru bărbaţi.

Magazinul online OnlineBijoux  oferă o selecţie generoasă de accesorii şi bijuterii de argint  de ultimă modă ,iar ceea ce este foarte important este că săptămânal site-ul este actualizat cu produse noi şi de calitate.
OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui şi de o diversitate foarte mare.
Putem găsi  peste 900 bijuterii argint:seturi argint, Inele argint, coliere argint, cercei argint, brăţări argint, ceasuri argint, lanturi argint şi multe altele .
Dar să revenim la bărbaţii noştri ca să zic aşa , cred că sunteţi în asentimentul meu când spun că şi ei merită din partea noastră (câteodată hehe ) să aibă parte de cadouri bijuterii ,nu?
Am găsit câteva chilipiruri pe care vrea să vi-le prezint şi vouă ,măcar aşa ca idee . Nu de alta dar sărbătorile de iarnă sunt pe sfârşite, dar se apropie Valentine”Day şi le putem face o mică bucurie.
Mi-a plăcut foarte mult : 

 Brăţară argint, design italian, se poate asocia în set cu lanţ :Greutate: 7.9 g,Lungime: 19 cm,Latime: 0.4 cm.

Brăţară de argint cu silicon, design italian 
Lungime: 20 cm   
Latime: 1.1 cm

 Brăţară de argint, design italian, barbateasca cu model grecesc (negru) 
Greutate: 10.6 g Lungime: 19 cm

Cam astea sunt câteva din ideile mele pentru un cadou perfect, ales cu dragoste pentru jumătatea noastră.
Sunt sigură că vor fi plăcut surprinşi de alegerea noastră ,voi ce părere aveţi? Când aţi oferit ultima dată un cadou bijuterie jumătăţii voastre?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...