ESDU DanceStar Romania 2013!..Fii campionul meu!!

Un nou sezon de dans, turnee, succese si provocari va incepe si ne va tine cu sufletele la gura in speranta ca cineva cunoscut sau nu va castiga titlul de cel mai bun dintre cei mai buni!
O celebra coregrafa(Martha Graham) a dansului modern in anii trecuti ,spunea :”Dance is the hidden language of the soul of the body” si avea dreptate .
 Considerat cea mai frumoasa arta ,dansul este un mijloc de exprimare a sentimentelor ,al unui mesaj prin miscari ritmice si variate ale corpului.

Poate fi privit si ca un mod agreabil de a imbunatati sanatatea fizica si mentala dar si ca o puternica arma de cucerire.
Din ce in ce mai multi tineri adopta arta dansului si lupta alaturi de altii pentru castigarea titlului mondial si nu numai.Se intrec in talentul lor dorind sa atinga teluri inalte ,
Eu de exemplu urmaresc cu mult interes concursurile nationale dar si cele mondiale de dans indirerent de genul dansului.Cati dintre voi au aceasta pasiune? Cunosti persoane care sunt dedicate trup si suflet acestei arte?
Daca te afli printre cei cu acest talent sau cunosti o trupa de dans care merita sa fie cunoscuta te invit la un eveniment national pe data de 23.02.2013!
ESDU DanceStar Romania 2013  va avea loc la Bucuresti la Palatul National al Copiilor(Bulevardul Tineretului 8-10) si se anunta a fi un mare eveniment cu multe surprize ,premii si bineinteles dans de calitate.
Turneul este la cea de a patra editie anuala si se bucura de un real succes national.Competitia are urmatoarele sectiuni :Dans Modern/Contemporan/Liric, Balet, Naţional/Folcloric Dance, Open/Comercial/MTV Dance, Hip-Hop, Breakdance, Street Styles, Muzical, Step, Disco, Acro Dance, Productii.
Perioada de inscriere la acest eveniment se face din data de 15 ianuarie 2013 pana la 15 februarie 2013 , iar la acest eveniment pot participa cele mai cunoscute scoli de dans din tara, scoli de balet, scoli private de dans, trupe de dans dar si cei mai buni dansatori individuali.
Daca dansul este pasiunea ta si vrei sa reprezinti Romania la un concurs de talie mondiala ,participa la DanceStar Romania 2013 , arata-ne tot ce poti si califica-te printre finalisti.
Coregrafii deosebite ,dans de calitate si un spectacol unic va garanteaza organizatorii acestui eveniment : Ars Nova SRL, alături de  partenerii media 24 Fun, ScoliDans.ro, Dance News si agentia creativa Ink9 , iar pentru cei mai buni dansatori dumnealor au pregatit numeroase surprize :premii in bani,pachet gratuit pentru ESDU World Dance Masters 2013,trofee,diplome,si numeroase alte premii.
Castigatorul/castigatorii turneului DanceStar Romania dar si cei care obtin minim de puncte pentru calificare vor avea onoarea sa ne reprezinte la marea finala ESDU DANCESTAR World Dance Masters 2013, care va avea loc in perioada 15 – 19 Mai 2013 in minunata Laguna Resort din Croatia.
Participa si reprezinta cu mandrie Romania !Arata-ne ca esti cel mai bun!Demonstreaza ca meriti titlul de campion!
Pentru alte informatii suplimentare si detalii :
Tel: 0726.339-119
Email: esdu@arsnova.ro
Web: http://www.esdu.org/dancestar/romania

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...