Sfaturi pentru suflet…

Fii tu însuţi, asta înseamnă să faci ceea ce vrei, atingerea obiectivelor tale în loc de a trăi până la aşteptările altora. Aceasta este viaţa ta.
Acceptaţi şi uitaţi! Notaţi toate defectele, tot ceea ce nu vă place la voi.. Împărţiţi-le în trei coloane: de ce să îmi fac griji, cui îi pasă şi de ce este acest lucru în listă. Acest lucru nu este despre schimbarea ta, nu te poţi schimba dintr-o dată aşa că de ce îţi faci atâtea griji?
Acceptă şi apreciază! Scrie tot ce îţi place la tine, chiar dacă tu crezi că e banal. Lucruri cum ar fi culoarea ta preferata sau muzica favorită, ai să vezi că lista va fi destul de lungă, chiar nu te-ai fi aşteptat.
Elimină! Indentifică persoane sau locuri în care nu te simţi confortabil şi elimină-le din programul tău. Nu ai de ce să îţi faci timp pentru persoanele care nu te acceptă aşa cum eşti.

Învaţă să ierţi! Toată lumea face greşeli, mai ales le-ai făcut ascultând pe alţii. Iartă şi uită!
Distrează-te! Viaţa e prea scurtă şi niciodată nu da înapoi în faţa unui obstacol din calea ta. Aminteşte-ţi mereu calităţile tale şi depăşeşte momentul.
Bucură-te de ceea ce faci şi nu lăsa pe nimeni să şteargă cu tine pe jos doar pentru că lor nu le place sau sunt invidioşi că ei nu pot. Nimeni nu este perfect, fiecare din noi suntem unici prin felul nostru de a fi.
Fă ceea ce vrei sau îţi place chiar în fiecare zi. Ascultă o melodie pe care o adori sau pur şi simplu dansează prin casă chiar şi în pielea goală nu contează. E ceea ce îţi place şi te face să uiţi de unele persoane care ţi-au pus obstacole în viaţă. Bucură-te de momentul tău de libertate şi păstrează în sufletul tău momentele de fericire pe care le-ai trăit.
În rest nu uita să zâmbeşti, viaţa nu merită irosită!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...