18 februarie2012-18 februarie 2013=1 an de blogging!

Bună dragele mele!! Oficial astăzi 18 februarie am înplinit 1 an de blogging!! Nici nu îmi vine să cred ce repede a trecut timpul.Acum un an postam câteva poze referitoare la iarna din Constanţa.Nu aveam nici un plan în minte atunci când am conceput acest blog, ci pur şi simplu am vrut să fac şi altceva decât ceea ce fac de obicei.Încet ,încet am prins curaj şi blogul meu a prins contur iar în scurt timp au apărut comentariile şi deja la primii fani eram în al noulea cer.
Ce a însemnat pentru mine acest prim an din viaţa blogului meu? Multă muncă !! Dacă vrei să fii citit în continuare trebuie să munceşti foarte mult să te menţii la nivelul la care ai ajuns măcar.Mulţi au impresia că dacă ai blog ,o faci din plictiseală sau din alte „N” motive care nu sunt nici pe departe a fi adevărate.
Aş putea face un pic pe nebuna şi să fac o mică petiţie în care să cer guvernului să treacă „bloggăreala” ca servici part-time sau mă rog ceva de genul hehe să fie luat în considerare la pensia aia amărâtă care o voi lua peste 30 de ani ( dacă mai apuc) !

Am scris peste 160 de postări ,comentariile nu le mai număr că le pierd şirul ,iar aici trebuie să vă mulţumesc vouă că mă urmăriţi şi că vă opriţi din când în când să îmi lăsaţi o vorbă.
Cu toate că eram novice am îndrăznit să i-au parte la o competiţie naţională de blogging creativ şi anume „SuperBlog 2012” . Habar nu aveam ce mă aşteaptă dar nu am renunţat . O competiţie foarte grea de două luni în care am avut 30 de probe. Din 234 de participanţi am reuşit să termin printre finalişti ,calificându-mă pe locul 50.Am fost chiar mândră de performanţa mea şi sper ca la următoarea competiţie să mă clasez măcar printre primii 20 . 🙂

Am cunoscut persoane minunate , şi aş vrea să enumăr pe Ana Naghi ,Iulia de la ABC prin Viaţă ,By Dee Make-up , drăgălaşa de Kabea cu produsele ei cosmetice minunate ,Gabryelle”s Blog o scumpică şi ea care ma ajutat de fiecare dată ,Enchated Ana ,FărăMiere şi multe alte fete care au un suflet mare şi le mulţumesc că m-au ajutat cu sfaturi de câte ori am avut nevoie.
Vreau să le mulţumesc şi sponsorilor mei (sunt foarte mulţi dar îi puteţi găsi în pagina specială pentru ei) care au fost foarte drăguţi şi mi-au sponsorizat concursurile organizate pentru voi şi aici vreau să o adaug pe Angela Aroxandi care m-a ajutat foarte mult pe pagina de facebook cu sponsorizarea concursurilor .
În final să nu vă plictisesc prea mult cu vorbăria ,vă mulţumesc vouă că mă urmăriţi atât pe blog cât şi pe pagina de facebook sper că nu v-am stresat prea tare în acest prim an de când am acest blog.
Aş dori să ştiu ce aţi dori să citiţi pe blogul meu ,sunt deschisă mereu la idei noi.Dacă aveţi ceva de spus lumii întregi şi aţi dori să apară într-un articol pe blog vă rog să îmi spuneţi acest lucru şi vă ajut cu cea mai mare plăcere.
Gataa! 🙂 Vă pupicesc pe toate şi aştept comentariile voastre cu ce aţi dori să citiţi pe blog ! Xoxo …  


Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...